A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Урок мужності "Герої рідного краю" в Попівській гімназії №1

02.10.2023 з нагоди Дня захисників та захисниць України в Попівській гімназії #1 проведено урок мужності "Герої рідного краю". На захід були запрошені військовослужбовці: Олексій Ляшенко, Микола Бичков, Олександр Пшонко та Олег Калініченко. Учні дякували гостям за те, що вони, не шкодуючи власного життя, захищають наш мир та спокій. Низький уклін і шана вам, захисники!!!

08:44 03.10.2023

Отримання новенького шкільного автобуса

У нас сьогодні дуже приємна новина-Карлівська громада отримала новенький шкільний автобус. Це поставка транспортних засобв, які придбано за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів.Автоус буде підвозити здобувачів освітнього процесу до опорного закладу "Карлівський ліцей №4" . Велика вдячність депутатському корпусі та місцевій владі за розуміння та підтримку. Все буде Україна!

13:28 02.10.2023

Швейцарсько-український проєкт DECIDE

Вчителі важливі – не лише гасло Карлівської міської ради. Напередодні святкування професійного свята працівників освіти України, у межах впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Карлівська міська рада взяла участь у ІІ етапі відбору для надання у 2023 році міні-грантів територіальним громадам, які мають намір укласти договори про співробітництво територіальних громад у сфері розвитку освіти. До співбесіди організатори запросили лише ті команди, які пройшли випробування в І турі. До уваги організаторів проєкту тимчасово виконуючий обов'язки голови, секретар Карлівської міської ради Сергій Бобрицький, начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич, начальник відділу соціально- економічного розвитку міста Олена Голуб, директор Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ольга Сутула презентували ідею облаштування тренінгової кімнати для психологічної підтримки педагогів Карлівської міської, Мартинівської та Ланнівської сільських територіальних громад. Планується, що це буде освітній простір, де вчителі зможуть отримувати необхідну підтримку та поради від професійних психологів, обмінюватися досвідом та набувати нових навичок, що допоможе їм краще справлятися зі своєю місією. Реалізація проєкту «Маю силу навчати» допоможе підтримати та збільшити ефективність роботи педагогічних працівників, а це безпосередньо позитивно позначиться на якості освіти для наших дітей.

12:55 02.10.2023

Тиждень козацтва

Тиждень козацтва в ліцеї №3 об’єднав усю родину в прагненні допомогти нашим захисникам перемогти лютого ворога. Пекли, малювали, грали, змагалися, донатили й наближали світлу мрію всіх українців- здобути МИР.

11:06 29.09.2023

З Днем вчителя!

Шановні колеги! З найтеплішими почуттями й великою вдячністю хочу Вас привітати з Днем вчителя! Ваша праця — це не тільки передача знань, але й неймовірне дарування віри та натхнення. Кожен урок у Вас — це як своєрідний калейдоскоп, де кожен кольоровий елемент — це знання, які розквітають з вашими поясненнями.Бажаю Вам завжди мати вагомий внесок у життя своїх учнів, натхнення у кожному уроці та безмежної радості від їх досягнень. Нехай цей день принесе Вам багато усмішок, тепла та визнання Вашої неймовірної праці.

09:01 29.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень