A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Подяка директору ТОВ "Завод мінеральних вод "Реал"

Для комфортного перебування дітей в укриттях відділом освіти, молоді та спорту закуплено бутильовану воду. Також хочемо висловити слова подяки директору ТОВ"Завод мінеральних вод "Реал" Лядовському О. В. за надану благодійну допомогу.Для комфортного перебування дітей в укриттях відділом освіти, молоді та спорту закуплено бутильовану воду. Також хочемо висловити слова подяки директору ТОВ"Завод мінеральних вод "Реал" Лядовському О. В. за надану благодійну допомогу.

08:11 21.11.2023

Всесвітній День Дітей

Сьогодні учні та учениці нашого закладу взяли участь у флешмобі-руханці до Всесвітнього Дня Дітей. Було встановлено Всеукраїнський рекорд "Єдності". Всього взяло участь 2095 закладів освіти , а здобувачів освіти - 114045.

08:07 21.11.2023

Проєкт «Шкільні ліги Полтавщини»

Сьогодні у Попівській гімназії №1 пройшли змагання з футзалу в рамках проєкту «Шкільні ліги Полтавщини». У середній віковій групи перемогли учні 5 класу, у старшій - учні 8 класу. Дякуємо всім командам за активну участь, вітаємо переможців.

08:05 21.11.2023

День шкільного молока 2023

Беремо участь у конкурсі #День_шкільного_молока_2023, про користь молока та молочних продуктів.

14:04 20.11.2023

Асоціація "Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування"

Уже традиційно, наприкінці року, Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування проводить черговий патріотично - образотворчий конкурс малюнків "Самоврядування очима дітей", серед дітей шкільного віку Полтавської області з нагоди Дня місцевого самоврядування.

08:32 20.11.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

17 листопада 2023 року в Лип'янській гімназії для учнів 5-9 класів в рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху за сприяння начальника сектору реагування патрульної поліції капітана Ришканича Сергія Васильовича було організовано зустріч з інспектором сектору реагування патрульної поліції старшим лейтенантом Хоменком Денисом Олеговичем та поліцейським сектору реагування патрульної поліції сержантом Нарізьким Богданом Володимировичем.

08:30 20.11.2023

Свято працівників сільського господарства

Восени, коли землю вкриває жовте листя, коли зібрано врожай, а комори та стодоли заповнені збіжжям, ми відзначаємо Свято працівників сільського господарства. Отож сьогодні славимо тих, хто любить ниву, вирощує хліб, доглядає сади, плекає землю квітами - наших спонсорів АПК "Докучаєвські чорноземи". Ми вітаємо справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками зберігають благодатну ниву. Нехай вашими надійними супутниками в цій важливій справі будуть дружні сходи, родюча земля та ясне небо. Бажаємо процвітання і великого достатку. Здоров'я і завжди гарного настрою, щоб ваша продукція була заряджена позитивом і частинкою вашої доброї душі.

08:27 20.11.2023

Допомога у вигляді миючих засобів гігієни та води

Днями Попівська гімназія N 1 отримала чергову допомогу у вигляді миючих, засобів гігієни та води. Дякуємо відділу освіти молоді та спорту Карлівської міської ради за те, що дбаєте про чистоту та комфорт у закладах своєї громади.

08:24 20.11.2023

Національний урок «Безпечна дорога додому»

Учні 9 класів приєдналися до проведення єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому». На зустріч з дев’ятикласниками завітали інспектор сектору ювенальної превенції лейтенант поліції Артем Тимошенко, інспектор сектору реагування патрульної поліції старший лейтенант поліції Денис Хоменко та поліцейський сектору реагування патрульної поліції сержант поліції Богдан Нарізький. Працівники поліції нагадали дітям про основні правила безпечної поведінки та надали грунтовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди.

08:21 20.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень