A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Олімпійський фестиваль

Спорт- це завжди весело і цікаво... Саме так було і у нас на олімпійському фестивалі. З яким нетерпінням ми завжди чекаємо цього дня, коли на стадіон виходить вся школа! І неважливо, хто кого переміг, хоча це і є основний стимул змагань. Важливо, що ми були усі разом, а насичена програма свята принесла кожному насолоду і приємну втому. Це і є оті незабутні миті шкільного життя!

07:55 23.09.2023

ДЕНЬ МИРУ

21 вересня відзначається МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ!!! Це одна з найбільш пам'ятних і важливих дат. Сьогодні подивіться високо в небо, помилуйтеся його красою, чистотою і подумайте про те, що немає нічого важливішого за спокій і мир!!!!!

15:44 21.09.2023

Міжнародний день миру

Найбільше в світі щастя - це мир, це коли люди живуть дружно й спокійно. 21 вересня - Міжнародний день миру. Символом цього свята є білий голуб з оливковою гілкою. Саме тому ліцеїсти "відпустили" в небо білих голубів з надією, що їхні мрії про мир обов'язково здійсняться.

15:39 21.09.2023

Подяка з нагоди відзначення Дня міста Карлівки

         Запрошення колективу "Центру професійного розвитку педагогічних працівників" сьогодні до Карлівської міської ради стало для нас приємною несподіванкою. Ми серед п"яти колективів отримали Подяку з нагоди відзначення Дня міста Карлівки за високий професіоналізм, сприяння професійному розвитку і забезпеченню фахової досконалості педагогічних працівників, активну громадянську позицію. Нам дуже приємно. Дякуємо всім за довіру, співпрацю, віру в наш колектив. Маємо багато планів щодо професійної підтримки наших вчителів.

08:42 21.09.2023

Малюнки "Ми -патріоти свого краю" Попівської гімназії №2

До Дня міста учні 2-9 класів Попівської гімназії №2 намалювали малюнки "Ми -патріоти свого краю",адже кожен з нас робить все можливе для нашої Батьківщини,кожен несе варту на своєму фронті,кожен вкладає часточку своєї праці в нашу спільну Перемогу,яка неодмінно скоро настане.

08:37 21.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень