A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Всесвітній день доброти.

Всесвітній день доброти... У цей день ми закликаємо вас: потрібно намагатися бути добрим до всіх. І не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо.

07:55 15.11.2023

«Шкільний урок волонтерства» в Попівській гімназії №1

«Шкільний урок волонтерства» – ініціатива, що покликана надихнути підлітків займатися волонтерством. У Попівській гімназії №1 учні та учениці 8, 9 класів з’ясували , що таке волонтерська діяльність, як своїми діями вони можуть вплинути на розв'язання соціальних проблем у своїй громаді , як маленькими кроками досягти значних результатів, що допоможуть школярам долучитися до волонтерського руху.

07:51 15.11.2023

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ)

Сьогодні дошкільнята та першокласники отримали гуманітарну допомогу від благодійного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Дякуємо !

08:05 14.11.2023

Безпека в стилі " Хелловін"

Учні 10 класу зробили куточок з платіжної безпеки в стилі " Хелловін".( Ментор з платіжної безпеки Тетяна Прядко)

15:42 13.11.2023

Гімназіада школярів Карлівщини з міні - футболу

     Нещодавно відбулась Гімназіада школярів Карлівщини з міні - футболу  серед юнаків 2007-2009 р.н. В змаганнях взяли участь команди ліцею імені Ніни Герасименко, Карлівських ліцеїв 1, 3, 4, Попівської гімназії 1, Максимівської та Лип'янської гімназії. Також в змаганнях були запрошені команди опорного закладу "Ланнівський ліцей", Мартинівський ліцей, Варварівський ліцей, Білухівської гімназії. По підсумках змагань серед молодшої групи: місце - команда Білухівської гімназії місце - команда Попівської гімназії 1 місце - команда Максимівської гімназії. Серед старшої групи: місце - команда ліцею імені Ніни Герасименко місце - команда Ланнівського ліцею місце - Карлівський ліцей 1.

13:34 13.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень