A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Акціїя "Парад квітів біля школи"

Нещодавно в закладах освіти Карлівської громади відбувся міський етап обласної трудової акції "Парад квітів біля школи", до якої долучилися учнівські та педагогічні колективи.

13:21 24.10.2023

Заняття з мінної безпеки

Для учнів та учениць початкової ланки нашого закладу провідний інспектор ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області

08:24 23.10.2023

Заходи Головного управління ДСНС

18 жовтня наші старшокласники,адміністрація та педагоги взяли участь у заході Головного управління ДСНС України у Полтавській області.Під час заходу представники Національного університету цивільного захисту України разом із фахівцями Головного управління презентували програми підготовки фахівців рятувальної справи ,правила вступу,надали відповіді на запитання.

08:47 20.10.2023

Підвищення кваліфікації вчителя: 15 гострих запитань.

Чи можна отримати педагогічне звання, якщо не вистачає годин підвищення кваліфікації? Ні, педагогічне звання або кваліфікаційна категорія присвоюються лише за результатами атестації. А необхідною умовою атестації є підвищення кваліфікації за міжатестаційний період, як зазначено в пункті 8 розділу І Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН від 9 вересня 2022 р. № 805. До слова, воно зовсім нещодавно набрало чинності — 1 вересня 2023 року.

08:39 16.10.2023

Фонд Ріната Ахметова 

Фонд Ріната Ахметова  Старшокласники та вчителі запрошуються до участі у конкурсі есе «Моя Україна»!

08:36 16.10.2023

Асертивність – це один з важливих факторів успішності людини.

В житті часто буває так, що люди не розуміють одне одного. Дивляться на одну і ту ж річ, але бачать зовсім різне. Колись Конфуцій сказав: «Володіти собою настільки – щоб поважати інших, як самого себе, і поводитися з ними так, як ми бажаємо, щоб з нами поводились, – ось що можна звати вченням про людинолюбство». Володіти собою може тільки впевнена людина, з адекватним почуттям самооцінки. Саме таких ми можемо вважати асертивними. Асертивність – це один з важливих факторів успішності людини. Сьогодні на тренінгу керівники закладів освіти Карлівської громади удосконалювали рівень власної асертивності та вміння застосовувати асертивну поведінку в процесі спілкування, вчилися знімати екологічними способами емоційне напруження, долати невпевненість у собі, відпрацьовували навички конструктивної взаємодії, розвивали вміння приймати рішення.

08:29 16.10.2023

Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day”.

Понад 105 тисяч школярів з 24 областей України разом з мільйонами учасників у всьому світі долучилися до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day”. Учасники брали участь у колективних, індивідуальних та цифрових прибираннях.

09:54 12.10.2023

Олімпійський урок у Попівській гімназії №1

У Попівській гімназії №1 відбувся олімпійський урок за участі майстрів спорту, чемпіонів України Мирної Єлизавети (випускниці нашої школи),та Дуленка Артема. Були проведені показові виступи з гирьового спорту за участю учнів школи: Попельнюх Марії, Великої Ангеліни, Борисенка Артема, Юхти Ярослава.

09:50 12.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень