A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Облаштування нерегульованого пішохідного переходу та дорожного знаку "Обережно діти!".

Відділ освіти, молоді та спорту, адміністрація закладу ЗДО #4 "Золота рибка", педагогічний і батьківський колектив висловлює подяку директору ВУЖКГ Гончаренко Любов Іванівні за сприяння в облаштуванні нерегульованого пішохідного переходу та дорожного знаку "Обережно діти!".

16:25 10.10.2023

Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

Нові перемоги вихованців ліцею! За підсумками журі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»¸ які оцінювали роботи 400 учасників, перемогу здобули ШАЛАМОВ Макар (5-А клас) і КОВАЛЕНКО Наталія (10 клас). Юні таланти у своїх доробках втілили гостру тему сьогодення - боротьбу за незалежність нашої держави та національну ідентифікацію.

08:28 09.10.2023

Конкурс “До Дня Українського Козацтва”

Родина ліцею вітає ХОМЕНКА РОМАНА СЕРГІЙОВИЧА, учня 10 класу, з перемогою у Всеукраїнському творчому конкурсі “До Дня Українського Козацтва” . Дякуємо, талановитий юначе, за те, що мелодія «Запорозького маршу», який є символом боротьби за незалежність нашої країни, у твоєму виконанні плекає в наших душах абсолютно дивовижне почуття – сильне, потужне – любові до України. Педагогічний та учнівський колективи пишаються тобою, бо ти - прекрасне майбутнє нашого гордого, вільного, нескореного народу.

08:27 09.10.2023

Атестація педагогів

Після першого вебінару Швейцарсько-український проєкт DECIDE, на якому розбирали нове Положення про атестацію педагогів, запитання не вщухають. Тому плануємо провести другу частину – чекаємо на вас вже у вівторок, 10 жовтня 

08:19 09.10.2023

Швейцарсько-український проєкт DECIDE

Швейцарсько-український проєкт DECIDE Оголошуємо та вітаємо громад-переможців, які отримають від Швейцарсько-український проєкт DECIDE міні-гранти на розвиток освіти 

08:17 06.10.2023

День "Каштани на ЗСУ"

Сьогодні в Лип'янській гімназії відбувся День "Каштани на ЗСУ". Учні 6,8,9 класів активно долучилися до збору каштанів. Виручені кошти, 1500 грн, передадуть волонтерам на потреби наших захисників.

08:13 06.10.2023

Дитячий фонд ООН UNICEF

Посмішка дитини може навчити вас бути щасливими, навіть якщо для цього немає видимих причин. А от у фахівців КУ ,, Карлівський ІРЦ" є причина для того, щоб порадіти за здобувачів освіти Карлівського ліцею #1, Карлівського ліцею #3, Карлівського ліцею #4, Лип'янської гімназії та вихованців інклюзивно-ресурсного центру. Адже завдяки участі фахівців ІРЦ в проєкті ,,Зупинка: Я" і співпраці з ГО,,Центр психологічної допомоги ,,Конфіденс" за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF ми отримали спеціальні набори ,,Розважальна діяльність", які містять спортивний інвентар, шкільне приладдя. Все що потрібно для навчання та розваг наших дітей! Кейси стануть у нагоді й педагогічним працівникам для проведення занять та спортивних свят. З турботою про наше покоління!

08:49 04.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень