A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Нарада керівників закладів освіти

9 листопада відбулася нарада керівників закладів освіти з питань приведення мережі закладів загальної середньої освіти в громаді відповідно до нового законодавства. Реформою визначено, що здобуття загальної середньої освіти забезпечуватимуть такі типи закладів: початкова школа - заклад освіти I ступеня, що забезпечує початкову освіту; гімназія - заклад середньої освіти II ступеня, що забезпечує базову середню освіту; ліцей - заклад середньої освіти III ступеня, що забезпечує профільну середню освіту. При чому формування ліцеїв повинно бути завершено 1 вересня 2027 року. Звичайно, що ми зацікавлені в тому, щоб діти нашої громади мали змогу продовжили навчання в 10-12 класах та отримувати профільну освіту.

07:49 10.11.2023

Урочисте підписання меморандуму

Як ефективно працювати і знаходити нові методи і шляхи вирішення поставлених вимогою часу професійних завдань? Об'єднуватись, ділитися досвідом, співпрацювати! 8 листопада 2023 року відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю між Полтавським національним педагогічним університетом ім. В.Г. Короленка і Комунальною установою ,, Карлівський ІРЦ ". Разом з колективом кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, колегами закладів освіти, навчально-реабілітаційних центрів, ІРЦ, визначили шляхи та напрями роботи, окреслили перспективи. Надзвичайно продуктивний і наповнений приємними емоціями, знайомствами, новими ідеями день!

07:40 10.11.2023

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ)

Відділ освіти, молоді та спорту в черговий раз висловлює дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу – корисні та приємні подарунки для наших першокласників та дошкільнят!

15:09 08.11.2023

Держпродспоживслужба

Із яких виробничих зон складається кухня у закладах загальної середньої освіти? Які саме харчові продукти визначені як алергени? А при якій температурі води миється кухонний посуд, чашки (стакани), столові прибори і кухонний інвентар?

07:58 08.11.2023

Тренінг з педагогами "Захист ментального здоров'я учасників освітнього процесу в умовах війни"

Збереження ментального здоров'я - невід'ємна частина щасливого життя. Адже воно поєднує здоровий дух та психіку особистості з соціальною складовою, сприяє досягненню мети, реалізації планів, підвищення фізичного самопочуття. У наш час це питання досить актуальне. Практичний психолог Мазоха Євгенія Володимирівна провела тренінг з педагогами "Захист ментального здоров'я учасників освітнього процесу в умовах війни"

07:54 08.11.2023

Гурток "Керування БПЛА (квадрокоптер)"

Полювати та знайти ворога, бути очима воїнів та берегти їхнє життя, передати інформацію- така функція дронів. Учням Попівської гімназії №1 дуже пощастило, бо на базі закладу у 2023-2024 навчальному році вперше у громаді розпочав свою роботу гурток "Керування БПЛА (квадрокоптер)", який веде спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Ляшенко Олексій Сергійович. Діти вчаться керувати квадрокоптером, створюють неабиякі кадри за допомогою камери, насолоджуються плавним польотом з розпізнаванням перешкод у всіх напрямках. Тож наша мета залишається незмінною- кожного дня робити свій внесок у перемогу над ворогом. Дякуємо за можливість працювати із таким сучасним пристроєм.

07:53 08.11.2023

Роль дронів у російсько-українській війні

Роль дронів у російсько-українській війні є дуже великою. Вони не лише позбавляють військових необхідності проводити смертельно небезпечну розвідку боєм, а й наводять на ворогів артилерію. Тому сьогодні в рамках курсу Захист України за участі та сприяння спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Ляшенка Олексія Сергійовича відбулося ознайомче заняття з базових навичок керування квадрокоптерами. Учні випробовували себе в ролі оператора дрона, отримали важливий досвід та купу емоцій. Слава Україні!

08:08 07.11.2023

"Разом до перемоги"

Колектив Карлівського ліцею N1 продовжує працювати під гаслом "Разом до перемоги". Із закупленого парафіну виготовлено більше 150 окопних свічок, які будуть передані хлопцям в райони проведення бойових дій. Все буде Україна!

08:04 07.11.2023

Спортивне свято "Канікули - 2023"

Спортивне свято ,для шанувальників футболу, відбулось 4 листопада.ЦЕ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР "Канікули - 2023"для вихованців ДЮСШ м.Карлівка, м.Лозова, смт.Котельва. По підсумках змагань: юнаки 2011- 2012 р.н. - ДЮСШ смт.Котельва - ДЮСШ м.Лозова - ДЮСШ м.Карлівка. юнаки 2014 - 2015 р.н. - ДЮСШ м.Лозова - ДЮСШ смт.Котельва - ДЮСШ м.Карлівка Переможці і призери нагороджені , грамотами. Цікавими були проведені лекційні тренування з техніки безпеки у військовий час. Дякуємо батькам , які прийшли підтримати своїх дітей.

08:17 06.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень