A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Вдячності Відділу освіти, молоді та спорту

Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли відчуває підтримку та допомогу. У цей нелегкий для всіх час педагогічний, батьківський та учнівський колективи Карлівського ліцею №3 висловлюють слова вдячності Відділу освіти, молоді та спорту за своєчасні відгуки на прохання у вирішенні нагальних потреб.

08:16 20.11.2023

Плетіння сіток

Незламні діти нескореної країни вільний час на перерві проводять саме так... Десятки рук, вправність пальчиків - і сітка готова! Старші навчають молодших майстерності у плетінні сіток та "кікімор" і разом з тим використовують час на перервах раціонально, займаються корисною і надзвичайно потрібною справою, яка викликає у дітей велику гордість за те, що вони роблять задля перемоги.

07:58 17.11.2023

Безпечна дорога - це життєва необхідність.

Сьогодні учні 1 - А класу Карлівського ліцею 1 вчилися орієнтуватися у довкіллі і вміло обирати безпечний маршрут з дому до школи і з школи додому. Безпечна дорога - це життєва необхідність.

07:54 17.11.2023

Виставка робіт переможців обласного конкурсу

Відсьогодні у вестибюлі адміністративної будівлі Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавської обласної ради розпочала роботу виставка робіт переможців обласного конкурсу мініатюр серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти, організована Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради.

10:48 16.11.2023

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ)

Наш ліцей висловлює дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу – корисні та приємні подарунки для наших першокласників!

10:40 16.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень