A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Інклюзивне навчання в закладах освіти та інклюзія вцілому

Впевненими кроками продовжуємо удосконавлювати знання щодо коректної термінології та понять, що стосується інклюзивного навчання в закладах освіти та інклюзії вцілому. Так, першого листопада, для асистентів вчителя та асистентів вихователя Карлівського ліцею імені Ніни Герасименко, Попівської гімназії #2, Лип'янської гімназії, Ланнівського ліцею, Федорівського ліцею ім. Г Т. Берегового та Нижньоланнівської гімназії був проведений третій із циклу тренінг «Інклюзивна освіта & Інклюзивне суспільство. Поступ. Доступ. Перспективи». У ході тренінгу були розглянуті важливі теми, що стосуються стереотипізації та упереджень, які можуть виникати. Розробили алгоритми як мінімізувати такі ситуації та підвищити рівень нормалізації інклюзивності у суспільстві, бо все починається з прийняття. Прийняття того, що всі ми РІЗНІ, але при цьому РІВНІ.

08:12 03.11.2023

Інновації "Крок у майбутнє:нейромережі для освіти".

Сьогодні педагоги нашого ліцею відвідали майстерку інновацій "Крок у майбутнє: нейромережі для освіти". Цей захід - це запрошення зануритися у світ новаторських ідей, сприяти розумінню, як нейромережі розширюють горизонти освіти та принесуть перспективні зміни в освітній сектор.

08:06 03.11.2023

Осінні канікули

Із шкільних років особливо запам'ятовуються події, що відбувалися на канікулах. Вони не зникають з пам'яті довгі роки... Якими ж вони були цьогоріч? Теплими, сонячними, цікавими і корисними. Школярі нашого ліцею відвідали осінній парк, подорожували, займались в художній студії, позмагались з футболу, тенісу, випробовували свої знання в цікавих конкурсах, готувались до свята танцю, плели сітки для наших захисників. А ще скористалися можливістю та наздоганяли освітні втрати, отримуючи індивідуальні консультації, готуючись до олімпіад та НМТ, працюючи з тестами. І в кожній справі поряд - учитель... Усі отримали психологічне та фізичне розвантаження, заряд позитивної енергії... І до наступних канікул!!!

08:04 03.11.2023

Дистанційні технології

З початком введення дистанційних технологій навчання в освітній процес учителям ліцею довелося швидко опановувати нові онлайн-сервіси та додатки. На щастя, стрімкий розвиток технологій дозволяє використовувати віртуальні помічники: онлайн-дошки, сервіси для створення тестів та інтерактивних завдань тощо. Саме цьому був присвячений майстер-клас, який відбувся 31 жовтня в закладі.

07:57 02.11.2023

Засідання професійної спільноти вчителів НУШ

У Карлівський ліцей №3 відбулося засідання професійної спільноти вчителів НУШ, на якому обговорити процес адаптації учнів у базовій середній школи. Алла Станіславівна Дузенко та Юлія Іванівна Ігнатова провели тренінг " Все про оцінювання"

14:53 01.11.2023

Урочисте засідання в Полтавській обласній школі лідерів учнівського самоврядування

Сьогодні ліцеїсти учнівського самоврядування нашого закладу були учасниками Урочистого засідання в Полтавській обласній школі лідерів учнівського самоврядування в режимі онлайн.

07:59 01.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень