A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

        Дорогі мешканці Карлівської міської територіальної громади та гості!!!

Радо вітаємо ВАС!

Від сьогодні починає функціонувати наш сайт!

Долучайтеся та слідкуйте за останніми новинами в галузі освіта нашої громади, будьте разом з нами на шляху до кращого майбутнього)

#ВОМС_Карлівка

#Освіта_Карлівка

Офіційна сторінка Відділу освіти, молоді та спорту у facebook

Творчість та одержимість ремеслом

Знання Світлани Григорівни КОЛОДЯЖНОЇ, її вміня знайти підхід до кожної дитини, творчість та одержимість ремеслом дають свій результат! І це безумовно!!!

10:18 26.04.2024

Семінар за темою «Забезпечення внутрішньої системи якості освіти в закладах дошкільної освіти та дошкільних відділеннях закладів загальної середньої освіти».

Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради відповідно до рекомендацій Державної служби якості освіти Полтавської області 24 квітня 2024 року опроведено очний семінар за темою «Забезпечення внутрішньої системи якості освіти в закладах дошкільної освіти та дошкільних відділеннях закладів загальної середньої освіти». Теоретичну та практичну базу семінару підготовлено професійною спільнотою керівників закладів дошкільної освіти – Андрієнко Ольгою Леонідівною (ЗДО №6 м. Карлівки) та Ковальовою Тетяною Сергіївною (ЗДО №5 м. Карлівки).

16:45 24.04.2024

Навчання з юридичних професій

Представники Полтавського юридичного інституту завітали до старшокласників нашого ліцею. Розповіли про навчання юридичним професіям. Показали цікавинки професії криміналіста. Розповіли про переваги та недоліки професії юриста.

07:49 23.04.2024

Благодійна ярмарка

20 квітня наш педагогічний колектив організував благодійну ярмарку по збору коштів для 503 окремої бригади морської піхоти першої роти. На ярмарку вчителі представили смаколики, біжутерію, кімнатні квіти, вишиті рушники виготовлені власними руками. Вчителям нашого освітньошо закладу вдалося зібрати 28 000. До ярмарку долучилися Максимівка, Верхня Ланна, підприємець Віктор НІКУЛІН, Людмила ШАПАР. В загальному наярмаркували 50940 грн. Дякуємо всім хто долучився до доброї справи! Також дякуємо нашому учню Данилу П'ЯВЦІ, за розпис гільзи, яку продали на аукціоні під час концерту за 800 грн. Разом ми сила!

13:34 22.04.2024

Випускники Попівської гімназії №1

У п'ятницю, 19 квітня, випускники Попівської гімназії №1 долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри "Випускники - 2024 року - для майбутніх поколінь" та посадили фруктові дерева на шкільному подвір'ї. Ми впевнені, що дерева будуть квітнути і приносити радість і користь. Нехай кожен куточок України буде мальовничим! Віримо в майбутнє України!

13:05 22.04.2024

Чемпіонат Полтавської області

21 квітня команда Карлівської міської ради взяла участь в особисто - командному чемпіонаті Полтавської області зі спортивного орієнтування серед депутатів рад всіх рівнів, державних службовців та представників органів місцевого самоврядування Полтавської області. Команда була організована за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради. Дякуємо нашим депутатам, які долучились до даного заходу: Кобченку Михайлу Юрійовичу та Зубкову Єгору Юрійовичу.

12:57 22.04.2024

Майбутнє нашої планети

Дбайливе ставлення до природи є важливою складовою нашого сьогодення,адже від цього залежить майбутнє нашої планети. Так вважають і випускники 9 класу Попівської гімназії №2 . У п'ятницю 19 квітня 2024 року на знак підтримки та вдячності природі вони долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри "Випускники -2024 року для майбутніх поколінь",висадивши 6 кущів троянд (за традицією ,яка вже існує 11-й рік у нашому закладі,коли випускники дарують троянди на згадку школі) , а також 20 кущів самшиту та грунтопокривної рослинності ,які подарувала нам староста Попівського старостинського округу Зубань Лариса Михайлівна.Ми щиро вдячні Ларисі Михайлівні за постійну допомогу в озелененні та благоустрої території закладу!

08:59 22.04.2024

VI Гімназіада Полтавщини з легкої атлетики серед школярів

19-20 квітня в м.Лубни відбулася YI Гімназіада Полтавщини з легкої атлетики серед школярів.На змагання прибуло 14 команд Полтавської області.Команду Карлівської ТГ представляли 10 кращих легкоатлетів цієї громади.

08:55 22.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень