A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства "

Сьогодні в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства " до Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства у 5 класі відбулася виховна година .

08:20 29.11.2023

16 днів проти насильства

В рамках акції "16 днів проти насильства" практичним психологом Тетяною Лобач та педагогом соціальним Іриною Мазур було проведено виставку малюнків "Світ без насильства очима дітей"

08:16 29.11.2023

Захід "Свічка пам' яті"

Щоб ознайомити учнів з трагічним минулим нашого народу, вчити бережно ставитися до хліба, виховувати здатність на скорботу і пам'ять про померлих у часи Голодомору у 1-Б класі було проведено захід "Свічка пам' яті". Учні переглянули мультфільм "Голодний дух" та виготовили "Пано пам'яті".

08:11 29.11.2023

"Стоп насильству над жінками "

Сьогодні у нашому ліцеї для учнів 9-10 класів було проведено педагогом соціальним Іриною Мазур круглий стіл "Стоп насильству над жінками ', де учні з'ясовували основні причини насильства, ознайомилися з нормативно- правовими документами, розглянули конфліктні ситуації та здобули навички їх вирішення.

08:28 28.11.2023

Чемпіонат Полтавської області з гирьового спорту

І знову високі результати хлопців - гирьовиків, учнів 10-б класу Ковцура Стаса та Ситника Максима. Цього разу у відкритому чемпіонаті Полтавської області з гирьового спорту. Дякуємо хлопцям за наполегливість і старання. Дякуємо тренерам за їх професіоналізм і віру в наших хлопців. Безмежно дякуємо ЗСУ за можливість тренуватися і досягати успіхів. Росте гідна зміна!

08:23 28.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень