A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Всеукраїнська акція "16 Днів проти насильства проведено годину психолога "

У Попівській гімназії 1 в рамках Всеукраїнської акції "16 Днів проти насильства проведено годину психолога " Ми проти насильства". Учні мали змогу ознайомитися з поняттями "насильство", його видами, розвивати вміння пошуку шляхів виходу із складних ситуації. Формували навички відповідальної та безпечної поведінки та толерантності у ставленні до людей.

08:32 01.12.2023

Урок Захисту України

Наш ліцей отримав від Відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради макети мін та зброї.Тепер уроки Захисту України будуть змістовніші та якісніші.

08:27 01.12.2023

Попівська гімназія №1 вітає всіх із прийдешнім святом Андрія Первозванного

30 листопада за новим церковним календарем відзначають свято, присвячене святому мученику, який віддав своє життя за віру в Хреста,- апостолу Андрію Первозванному. Своє ім’я – Первозванний-апостол отримав тому, що його першого Ісус Христос покликав до себе в учні. Попівська гімназія №1 вітає всіх із прийдешнім святом. Бажаємо світлої радості, взаємної любові, міцної віри і невмирущої надії у нашу перемогу! Любіть один одного і цінуйте кожну мить, прожиту на цій землі. Нехай усі молитви будуть поруч, а прохання – виконані. Благословення всім та процвітання.

08:22 01.12.2023

У Попівській гімназії №1 відбулися вибори президента учнівського самоврядування.

У Попівській гімназії №1 відбулися вибори президента учнівського самоврядування. Кожен учень 5-9-го класів міг віддати свій голос за одного із двохкандидатів, заздалегідь ознайомившись з їхніми передвиборчими програмами. Претенденти на пост президента УС: Антонюк Злата, учениця 8класу, Кремель Владислава, учениця 7 класу. Виборча комісія завершила підрахунок голосів. Перемогу виборола учениця 8 класу Антонюк Злата. Вітаємо!

08:43 30.11.2023

Благодійна акція "Смілива гривня-2023"

Дійшла до завершення наша участь у благодійній акції "Смілива гривня-2023" від Національного банку України. Спільними зусиллями учнів, батьків, педагогічного та технічного персоналу закладу ми зібрали і перерахували- 403 грн 40 коп.

08:38 30.11.2023

Справжні вечорниці на Андрія Первозванного

За давнім українським звичаєм, серед осінньо - зимових свят для молоді найцікавіше - Андрія Первозванного. Дівчатка нашого ліцею (ще й з Андрієм) побували на справжніх вечорницях "Ой у нічку, на Андрія" Гарний настрій, ворожіння, народні звичаї, частування смачними варениками - усе це об'єднало присутніх в одну єдину родину.

08:31 30.11.2023

Воїн ЗСУ - учень нашої школи

Воїни ЗСУ - учні нашої школи. Кожна така зустріч - це хвилюючі й зворушливі моменти. Сьогодні до учнів 10-б класу завітав випускник нашого ліцею, військовий ПРТЦК та СП окремого зведеного штурмового загону " Одін" Охріменко Дмитро Сергійович. Десятикласники з гордістю за нашого випускника слухали про бойовий досвід Дмитра ще з 2014 року під час АТО в складі окремого штурмового батальйону "Айдар", про героїзм і бойовий дух під час оборони Бахмуту та Лиману. І що більше спілкування, то більше впевненості для дітей у наближенні Перемоги, мирних днів і повноцінного життя. Гордимося нашими випускниками! Слава ЗСУ! Слава Україні.

08:27 30.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень