A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Допомога дітям ВПО від фонду ООН "ЮНІСЕФ"

    78 шкільних рюкзаків із канцелярським приладдям для дітей – переселенців загальноосвітніх навчальних закладів Карлівської територіальної громади надав дитячий фонд ООН «ЮНІСЕФ», як чергову передсвяткову допомогу.

09:51 30.12.2022

Свято в Карлівському інклюзивно - ресурсному центрі

Яскраві враження закарбовуються в душі дітей у дитинстві і переносяться в доросле життя. Найемоційніші враження взимку відбуваються коли приходять Новорічні свята. Хочеться, щоб діти вірили в Святого Миколая, Різдвяне диво. Так і до наших вихованців завітали казкові, новорічні персонажі - Святий Миколай (Олександр Штанько), Зима (Олена Войтович), Віхола (Вікторія Таран). Діти разом з ними танцювали, водили хоровод навколо ялинки, брали участь у веселих конкурсах та розвагах. І, звичайно, усі отримали подарунки!

08:28 30.12.2022

Організація діловодства

Управління Державної служби якості освіти у м.Києві  Згідно з сучасними вимогами до організації діловодства кожний заклад освіти зобов’язаний щороку складати і затверджувати нову номенклатуру справ – систематизований перелік назв справ, що формуються у його діловодстві, із зазначенням строків зберігання справ.

08:47 28.12.2022

Вітання з перемогою

Напередодні новорічних свят українська Снігуронька Тетяна Бутурлим та команда видавництва "Літера ЛТД" подарували можливість позмагатися в конкурсі для вчителів. Вітаємо Інну Дерманюк з перемогою в конкурсі.

08:47 27.12.2022

Оголошення про проведення конкурсу

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посад педагогічних працівників Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

09:07 23.12.2022

«Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

     Історії успіхів показують, що добре злагоджена командна робота — важливий фактор, що робить ефективною будь-яку справу. Для об’єднання зусиль керівників закладів освіти, Гуманітарного відділу Ланнівської сільської ради та Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради відбувся тренінг 16 грудня 2022 року «Ціле більше суми окремих частин» або «Я успішний, бо знаю свою роль». Хочемо подякувати всім учасникам тренінгу за активну роботу, опорному закладу «Ланнівський ліцей» (директор КУДРЯВЦЕВА Надія) та Гуманітарному відділу Ланнівської сільської ради (начальник БІЛИЙ Олександр) за створення умов, добросердної атмосфери, підтримку. Сподіваємося на співпрацю.

16:29 22.12.2022

Обуренню немає меж

          Новорічні свята завжди приносять всім: і дорослим, і дітям відчуття дива, дарують радість і тепло, асоціюються з ялинкою, неповторним ароматом хвої. Але самі свята дуже скороминучі.

11:11 22.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень