A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Засідання атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради.

          16 листопада 2022 року відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради. Були розглянуті питання про перспективи атестації педагогічних працівників на 2022- 2023 навчальний рік, надання у заклади післядипломної освіти для розгляду фаховими комісіям та схвалення науково-методичною радою методичних розробок педагогів, що претендують на присвоєння (на відповідність раніше присвоєного) педагогічного звання «учитель-методист», «педагог-організатор-методист».Учасники визначили стратегічні напрями роботи комісії ІІ рівня в умовах правового режиму воєнного стану. Голова атестаційної комісії Віра БАБИЧ проінформувала, що в цьому році атестується 73 педагогічних працівників та закликала членів комісії до активної роботи в питаннях вивчення роботи педагогів з метою всебічного комплексного оцінювання їх педагогічної діяльності.

14:27 16.11.2022

Бути помітним у темряві

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області «Бути помітним у темряві — це не про імідж, це — про безпеку та життя кожної дитини та учня», — основний меседж відеопорадника від Ювенальна поліція Полтавщини.

08:16 15.11.2022

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області «Позашкілля — інтегруюча ланка в системі освіти. Важливо, щоб вихованці закладів позашкільної освіти зростали в доброчесному середовищі. Академічна доброчесність — це, передусім, про етичні та ціннісні взаємини між педагогами, вихованцями, їх батьками та адміністрацією», — зазначив Юрій Кращенко, начальник Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області, під час відкриття онлайн-семінару з розбудови академічної доброчесності, який відбувся 10 листопада 2022 року з нагоди Всесвітнього дня якості.

08:04 11.11.2022

Онлайн-діалог з керівниками закладів освіти

           Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради 9 листопада 2022 року відбувся онлайн-діалог з керівниками закладів освіти, головами атестаційних комісій І та ІІ рівня та педагогічними працівниками на тему «Атестація 2022-2023 в запитаннях і відповідях». Всі проблемні питання отримали глибокий аналіз і докладні роз'яснення. Дякуємо за високопрофесійну консультацію Ользі Сутулі

08:14 10.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень