A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Бесіда «Правила пожежної безпеки, електробезпеки та поводження з вибухонебезпечними предметами».

Сьогодні провідним інспектором ВЗНС Полтавського РУ ГУДСНС України у Полтавській області Зарицьким Сергієм Володимировичем та головним інспектором Ковтуном Олексієм Володимировичем було проведено бесіду «Правила пожежної безпеки, електробезпеки та поводження з вибухонебезпечними предметами».

12:15 17.03.2023

Профорієнтація для старшокласників

Цікаву, змістовну, захоплюючу бесіду з метою профорієнтації для старшокласників провели Ковальчук Максим Васильович, офіцер відділення рекрутингу та комплектування, Корляк Дмитро Володимирович, старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування.

08:14 16.03.2023

Марафон ідей "Корисні рішення з медіаграмотності під час війни для громади"

Продовжуємо наш марафон ідей "Корисні рішення з медіаграмотності під час війни для громади". Сьогодні пошуком і пертоворенням своїх ідей у нові проєкти з медіаграмотності займалися в Карлівській громаді. Громада приєдналася до нашого проєкту вже під час повномасштабного вторгнення, працівники публічних і шкільних бібліотек влітку пройшли базове навчання, а тепер мали можливість створити такі проєкти: "Молодіжний простір медіагігієни в бібліотеці", "Створення та поширення порадника з медіаграмотності для людей страшого покоління", "Триденний медіа - кемп для підлітків", "Медіажук" та ряд інших.

08:12 16.03.2023

День Державного Гімну України

У наш час Державний Гімн України співають, переховуючись у бомбосховищах, під час обстрілів та на передовій. Саме так звучить душа українського народу, який бореться за свою незалежність, волю та майбутнє. Саме так звучить єдність та незламність української нації.

10:02 10.03.2023

Насильство в сім'ї, вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітніми

       Інспектор сектору ювенальної превенції Артем Володимирович Тимошенко провів бесіду з учнями 8-11 класів нашого закладу. Обговорили питання насильства в сім'ї, вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітніми та відповідальність за це. Особливу увагу звернули на новостворену молодіжну субкультуру ПВК "Редан". Обговорили особливості її організації, провокативні заклики та наслідки, що випливають через незнання та підтримку даної субкультури. Ознайомилися із адміністративною та кримінальною відповідальністю батьків та підлітків за скоєння правопорушень.

08:05 03.03.2023

Проєкт Educational Project SELO

     Сьогодні стартував українсько-американський проєкт Educational Project SELO для підлітків американської організації Ukrainian Cultural Innitiatives. Ми одна із 6 шкіл України, які беруться участь у даному проєкті. Ліцеїсти старшої школи мають можливість попрактикуватися у спілкуванні англійською мовою із носієм мови. Сьогодні познайомилися, представили себе та поговорили про свої уподобання. Щиро вдячні волонтерці Морін за цікавий вечір.

08:13 28.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень