A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Використання дистанційних технологій

            У сучасних умовах одним із пріоритетних завдань закладу освіти є формування в учнів уміння продуктивно навчатися з використанням дистанційних технологій, а в учителів - забезпечувати високий рівень якості цього процесу. Цифрові сервіси та онлайн-інструменти урізноманітнюють освітній процес, створюють можливості для розвитку активності учнів. Під час роботи в онлайн-сервісі Google Classroom як учні, так і вчителі можуть працювати з віртуальною дошкою Jamboard. Як у повній мірі використати її можливості під час дистанційного навчання? Як якісно застосовувати на практиці? Досвідом із учителями ліцею сьогодні, 2 листопада, ділилася консультант КУ ,,ЦПРПП'' Карлівської міської ради, учитель української мови та літератури закладу Ірина Овчаренко . Дякуємо за корисний, змістовний, цікавий практикум. Успіхів та натхнення всім!

10:19 03.11.2022

Благодійна акція «Смілива гривня»

         Попівський ліцей № 1 долучився до благодійноі акціі «Смілива гривня» та передали на допомогу Збройним Силам України монети номіналом 10, 50 копійок, а також 1,2,5,10 гривень загальною сумою 805,80гривень. Дякуємо всім небайдужим учням, батькам та працівникам ліцею. Разом до перемоги!!!!

09:24 01.11.2022

Акція "Смілива гривня"

          Вихованці Карлівського ліцею №3 долучилися до акції "Смілива гривня". Війна триває, і підтримка для Збройних Сил України зараз потрібна, як і в перші дні війни. Акція "Смілива гривня" – це гарна нагода зробити свій внесок у перемогу, навіть, якщо він становитиме лише 10 копійок, бо хоробрість допомагає нам вистояти. Ми продовжуємо збір ще однієї нашої спільної зброї. Чекаємо на всіх бажаючих здати монети на потреби українських військових.

09:21 01.11.2022

Урок мінної безпеки

Міністерство освіти і науки України  UNICEF Ukraine та ДСНС України підготували для школярів два інтерактивні онлайн-відео з мінної безпеки. 15-хвилинні ролики містять інформацію, яка вбереже дітей від вибухонебезпечних предметів, що залишають окупанти в українських лісах, містах і селах. 

10:40 31.10.2022

Тренінг педагогів Карлівської та Ланнівської громад

         Осінні канікули 2022 проводимо з користю. І педагоги Карлівської та Ланнівської громад долучилися до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності. 25 жовтня провели тренінг, на якому розвивали свою новинну грамотність, створювали сенсаційні маніпулятивні заголовки, пам'ятки для пересічних громадян про маркери маніпуляцій, розбиралися з небезпеками кібербулінгу і побували в кращій школі тролів.

08:07 27.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень