A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Проведення ДПА в початковій школі у 2023 році (4 клас)

Проведення ДПА в початковій школі у 2023 році (4 клас) Державна підсумкова атестація (ДПА) в початковій школі проводиться відповідно до «Порядку проведення державної підсумкової атестації» та наказу МОН «Деякі питання проведення в 2022/2023 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобувають загальну середню освіту».

13:10 10.01.2023

Маленькі колядники

Відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради щиро дякує нашим маленьким колядникам. Хай Бог оберігає вас від всіляких негараздів. Будьте щасливі і здорові.

08:40 09.01.2023

Освітні програми

Освітні програми, розроблені не на основі типових, дають змогу досягти таких цілей:

08:30 06.01.2023

"Виховний процес у закладі освіти"

Одним із завдань сучасної освіти є навчання протягом життя. Педколектив нашого ліцею відвідав воркшоп "Виховний процес у закладі освіти" (підготувала заступник директора з виховної роботи Оксана Хоменко). Опановували роботу з дошкою jamboard та як її використати під час проведення виховних заходів дистанційно.

08:26 06.01.2023

Майстер-клас вчителя української мови та літератури Попівської гімназії №2 Карлівської міської ради

4 січня 2023 року Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В.Остроградського організувала проведення майстер-класу вчителя української мови та літератури Попівської гімназії №2 Карлівської міської ради ДЕРМАНЮК ІННИ МИКОЛАЇВНИ з проблеми «Мотивуючі активності під час онлайн-навчання».

08:24 06.01.2023

Засіданні мовно-літературної спільноти

     Канікули - час навчання для вчителів. Сьогодні вчителі нашого ліцею взяли участь у засіданні мовно-літературної спільноти. Темою обговорення було питання "Шляхи підвищення ефективності сучасного уроку. Інтерактивні освітні технології під час дистанційного навчання." Обговорили та навчилися різним інтерактивними формам навчання, інформаційно-комунікаційним технологіям та хмарним технологіям освіти.

08:17 05.01.2023

Новорічна інтерактивна вечірка

      Новорічна інтерактивна вечірка відбулася!!! Дякуємо всім учасникам за активну участь, за посмішки, за схвальні відгуки, за те, що після двохгодинного спілкування не захотіли відключатися від чату і за те, що сьогодні, проводячи години спілкування зі своїми учнями, вже реалізовували ідеї вечірки. Захоплюємося майстерністю, творчістю, талантом координатора заходу - консультантом КУ "ЦПРПП" Карлівської міської ради Полтавської області Овчаренко Іриною Петрівною. Сподіваємося на зустрічі в Новому 2023 році.

09:16 02.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень