A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

З Днем святого Миколая

      Відділ освіти, молоді та спорту вітає з великим християнським святом – Днем святого Миколая. Нехай він охороняє ваш будинок від зла і бід, приносить добробут і любов, протегує в дорозі та подорожах. Нехай Микола-Чудотворець чує ваші молитви та наповнить життя великими та маленькими чудесами! Нехай найзаповітніша мрія збудеться. Миру всій нашій Україні!!!

09:34 19.12.2022

Успішне проходження сертифікації

        Відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради вітає учителя початкових класів Попівського ліцею №1, Сирицю Олену Сергіївну, з успішним проходженням сертифікації. Попри складні умови військового року 61 учитель початкових класів Полтавської області успішно пройшли сертифікацію. Серед них і педагог нашої громади, яка показала свій високий професіоналізм, вміння працювати з дитячим колективом в таких складних умовах. Пишаємось вами, Олено Сергіївно. Бажаємо натхнення і наснаги для подальших професійних злетів, творчих успіхів.

08:34 19.12.2022

Проект ЮНІСЕФ

В межах співпраці з Центром ,,Джерело" в рамках проекту ЮНІСЕФ отримали ігровий набір для організації розвиткового дозвілля для дітей Recreation kit. Цікаві, актуальні, важливі матеріали для повсякденного використання в роботі з нашими вихованцями!

08:18 09.12.2022

З Днем місцевого самоврядування

Сьогодні відзначається День місцевого самоврядування. У сучасному світі, де ми так багато говоримо про демократичне суспільство, місцеве самоврядування відіграє особливо важливу роль, адже воно дає можливість громадянам брати участь у вирішенні питань місцевого значення. У цей день ми бажаємо максимального взаєморозуміння між народом і владою, благополуччя і процвітання. Все буде Україна!

08:05 08.12.2022

Карлівський ліцей ім. Н.Герасименко

Наш ліцей - переможець україно - швейцарського проєкту"Діємо для здоров'я" у номінації "Активне літо". Ми отримаємо приз - спортивний інвентар на 20 тис. грн. Радіємо цьому високому результату, дякуємо організаторам та учасникам проєкту #Україно_швейцарський_проєкт #Діємо_для_здоров'я

08:30 07.12.2022

61 учитель початкових класів Полтавської області успішно пройшов сертифікацію

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Попри складні умови військового року 61 учитель початкових класів Полтавської області успішно пройшов сертифікацію. Ці педагоги подолали пороговий бал за результатами вивчення практичного досвіду роботи. Що свідчить про високий рівень підготовки та відповідальності учасників сертифікації.

08:28 07.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень