A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

  День Збройних сил України

        День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

10:02 06.12.2022

Проєкт @Flowers4School

         Заклади освіти Карлівської територіальної громади взяли участь у проекті @Flowers4School. Головна місія проєкту - познайомити дітей зі світом квітів та навчити учнів створювати красу поряд з собою, прикрасивши шкільні клумби. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, підтримати їх і покаже, що садівництво - це потрібна , важлива справа, яка зміцнює любов до землі своєї Батьківщини.

09:40 06.12.2022

Волонтерський рух Карлівського ліцею 1

      Сьогодні, 5 грудня, весь світ вшановує самовідданість і вірність волонтерів, в цей час, ви відіграєте вирішальну роль в наближенні нашої перемоги. Карлівський ліцей1 приєднується до привітань. Спасибі вам, за ніч у дорозі, за доставлені вчасно продукти та амуніцію, за добре, відкрите серце, за душу завжди готову прийти на допомогу! Віримо, що ваша робота врятує не одне життя, зігріє та нагодує не одного солдата. Також, хочемо подякувати батьківському, учнівському та педагогічному колективам ліцею за небайдужість і підтримку. Разом до перемоги! Все буде Україна!

08:04 06.12.2022

Проходження сертифікації-2022

Державна служба якості освіти України #РусланГУРАК: Максимальні 160 балів за результатами вивчення практичного досвіду роботи отримали 52 вчителів. Це свідчить про високий рівень підготовки та відповідальності учасників сертифікації.

08:16 02.12.2022

Проєкт «Допоможи Україні мистецтвом»

Діти нашого освітнього закладу взяли участь в українсько-американському мистецькому проєкті «Допоможи Україні мистецтвом», в якому діти показали Сполученим Штатам Америки Україну. Із усіх зібраних дитячих малюнків у Сполучених штатах надрукували книгу із малюнками наших учнів.

16:47 01.12.2022

Державна служба якості освіти України

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області 23 листопада 2022 року Державна служба якості освіти України презентує розроблену спільно з міжнародними партнерами інформаційно-аналітичну систему EvaluEd, що реалізована в межах проєкту «Забезпечення інформаційної системи для Державної служби якості освіти України» спільно з Асоціацією з міжнародних питань, Чеською шкільною інспекцією та за підтримки Чеської агенції розвитку.

08:11 23.11.2022

Тренінг для працівників відділу освіти, молоді та спорту

           18 листопада 2022 року Комунальною установою «Центром професійного розвитку педагогічних працівників» проведено тренінг для працівників відділу освіти, молоді та спорту, керівників закладів освіти громади з інтригуючою назвою : «Ціле більше суми окремих частин». Учасники заходу проаналізували участь кожної із сторін - органу управління освітою, закладу освіти, Центру професійного розвитку педагогічних працівників; у забезпеченні ефективності організації освітнього процесу, реалізації освітньої реформи, виробили методи ефективної взаємодії. Відділ освіти , молоді та спорту Карлівської міської ради висловлює велику подяку психологу ЦПРПП Ірині ЦЕБІ та всім педагогічним працівникам центру за високий професіоналізм, за емоційний комфорт та глибину знань, яку отримали всі учасники тренінгу.

16:00 21.11.2022

День Гідності і Свободи

         21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Це визначна дата вшанування величі духу народу України, його відданості й цілеспрямованості у відстоюванні ідеалів демократії, прав і свобод людини.

15:23 21.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень