A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Всесвітній день прибирання в Максимівському ліцеї

        Максимівський ліцей долучається до міжнародної акції до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day". Українці із міст і містечок, сіл та селищ об'єднуються заради досягнення спільної мети -порятунку планети від сміття.

08:25 19.09.2022

Мир в Україні очима дітей

                Діти ліцею малювали МИР. Юні таланти палко й щиро мріють про перемогу. Свої думки, почуття та любов до України втілили в живописних малюнках Савран Михайло (3-А клас), Коробка Софія (3-Б клас), Шенгер Софія (2-А клас), Шостак Анастасія (4-А клас), Коншин Максим, Прокоп’єва Валерія (4-Б клас), Трохименко Анастасія, Близнюк Єва (5-Б клас), Петренко Олександра, Кузьмич Тетяна, Лебідько Марія, Фурман Марія (6-Аклас), Коншин Костянтин, Штепа Єгор (6-Б клас), Ляпота Анастасія, Дробець Аїда (7-А клас), Литвинко Анастасія, Желдак Іван (8-А клас), Медяник Юлія (8-Б клас).

07:56 16.09.2022

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні

        Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Тому працівники нашого ліцею об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону долучаючись до проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

07:53 16.09.2022

Свято "Першого дзвоника" у стінах Карлівського ліцею №1

        9 вересня у стінах Карлівського ліцею №1 відбулося свято "Першого дзвоника" для учнів 1, 11 класів. Дітей з початком навчального року привітали директор ліцею Лариса Гаврись та начальник відділу освіти, молоді та спорту Віра Бабич. По закінченні святкової лінійки на учнів перших класів чекала подорож осередками шкільного життя, де вони поспостерігали за хімічними дослідами, відповіли на запитання про Україну, мали змогу потанцювати і поспівати, дізналися одне одного краще під час психологічного тренінгу, виміряли свій зріст, отримали "пігулку здоров'я" у вигляді цукерки, та позмагалися зі своїми батьками у спритності.

09:44 13.09.2022

 День фізичної культури і спорту в Україні

         З метою розвитку олімпійського руху і популяризації здорового життя, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, виховання почуття патріотизму у Попівському ліцеї №1 були організовані фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня та до Дня фізичної культури і спорту в Україні, який відзначається в нашій країні щорічно в другу суботу вересня. Це свято всіх, хто любить спорт.

09:39 13.09.2022

Свято Першого дзвоника

Свято Першого дзвоника - це завжди хвилююча подія для школярів, їх батьків та педагогів. Для кожного із них - це початок відліку нового навчального року, відкриття умів та сердець для знань і спілкування, урочиста мить «посвячення» у шкільне життя. Як зазначалося раніше, для більшості школярів Карлівської громади у День знань вчителі провели онлайн- уроки, окремі навчальні заклади організували святкові лінійки з нагоди першого дзвоника для першачків, учнів 5-их та 11 –их класів.

08:05 12.09.2022

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області

З 05 по 23 вересня Державна служба якості освіти України разом із територіальними органами Служби проводить вивчення питань щодо організації початку нового 2022/2023 н.р. у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.

08:50 08.09.2022

З початком нового навчального року

      Дорогі колеги, учні, вихованці, батьки, відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради щиро вітає вас з початком нового навчального року, Днем знань. Це свято єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. На жаль, в 2022 році воно проходить у воєнний час. В цілях безпеки святкові заходи в закладах освіти проходять в основному в онлайн- форматі, але всі ми подумки знаходимося на шкільному подвір’ї в оточенні усміхнених вчителів, схвильованих батьків першокласників, школярів, що радісно вітаються із однокласниками, гордих одинадцятикласників і їх розтривожених батьків. І ці відчуття нашої єдності навколо школи, дітей  надихають на самовіддану працю. Ми розуміємо наскільки важливою є місія освітян, адже саме їх вихованці відбудовуватимуть, розвиватимуть нашу країну. Тож сьогодні висловлюємо велику вдячність шановним вчителям за самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення. Зичимо всім школярам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році! Виражаємо велику вдячність нашим захисникам за можливість навчатися. Разом ми переможем.

08:24 01.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень