A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Форум «Стратегічні пріоритети розвитку освіти Полтавської області»

Дата: 24.05.2024 08:06
Кількість переглядів: 13

Сьогодні, 23 травня у Полтаві відбувся грандіозний форум «Стратегічні пріоритети розвитку освіти Полтавської області», у роботі якого взяли участь т.в.о.голови Карлівської громади Сергій Бобрицький ,начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич та консультант ЦПРПП Світлана Стовбун . Захід відбувся у рамках громадського обговорення «Реформи профільної середньої освіти». До освітян та керівників органів місцевого самоврядування звернулися заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків, заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, в.о. голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко та начальник Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА Євген Кончаковський.

Експертами швейцарсько-українського проєкту DECIDE були оприлюднені підсумки попереднього етапу освітянської реформи та визначені стратегічні цілі розвитку освіти Полтавської області. Найактуальнішим на даний момент залишається питання оптимізації мережі закладів освіти та створення академічних ліцеїв, які забезпечуватимуть здобуття профільної освіти нашими старшокласниками.

До 1 вересня 2024 року Міністерством освіти і науки України буде затверджена попередня мережа ліцеїв в Україні. У зв’язку із жорсткими вимогами законодавства щодо створення академічних ліцеїв окремі громади втратили надію на можливість створення на своїй території таких закладів.

Для нас же попередній прогноз оптимістичний. Ліцею в Карлівській громаді бути!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень