A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Розпис пряників

Розпис пряників – чудове заняття напередодні Нового року та Різдва. Це творчий процес, в результаті якого створюється власний художній витвір і ароматний смаколик водночас. Таким пряником можна прикрасити ялинку, або ж покласти в подарунок близькій людині. Тому сьогодні , учні 1 та 3 класів завітали до ПТУ-50 на майстер-клас з розпису імбирних пряників. Творча робота принесла дітям масу позитиву та задоволення. Додому всі поверталися із чудовими виробами, які і їсти буде жаль, а тому вони дійсно прикрасять оселі. А когось, можливо, надихнуть на творчість і добрі справи.

08:25 26.12.2023

«Освітній Суп»

Вирішили повернути батькам дитинство та прийшли із різдвяними подарунками. Відкриваємо реєстрацію на першу у 2024 році хвилю «Освітнього Супу»!

09:00 25.12.2023

Чемпіонат з легкої атлетики в м. Полтава.

23 грудня 2023 року в спортивному манежі ім.Бутовського відбувся відкритий чемпіонат м.Полтави з легкої атлетики. Команду Карлівської ТГ представляла Карлівська ДЮСШ.Призерами в віковій категорії 2014 р.н. і молодші стали:

08:47 25.12.2023

Заняття «Розвиток мовлення дітей з РАС у ЗДО»

Одне з найбільш хвилюючих питань, які задають педагоги закладів дошкільної освіти – це питання взаємодії та комунікації з дітьми з розладами аутистичного спектру. Тож сьогодні, 22 грудня 2023 року, фахівці КУ «Карлівський ІРЦ» Світлана Коплік та Людмила Гуня провели студійне заняття «Розвиток мовлення дітей з РАС у ЗДО» для вихователів та асистентів вихователів інклюзивних груп. У ході нього розглянули питання комунікації, особливостей розвитку та формування мовлення дітей з РАС. Фахівці звернули увагу на важливість розвитку довербальних навичок у роботі з немовленнєвими дітьми. В ході зустрічі провели ігри та цікаві завдання. Виконали практичні завдання з використанням відео. Зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері. Учасники отримали важливу інформацію, яка знадобиться їм в подальшій роботі.

08:43 25.12.2023

Проєкт "Шкільні ліги Полтавщини"

Цього місяця серед навчальних закладів Карлівської міської ради стартував цікавий проєкт "Шкільні ліги Полтавщини",змаганнями з баскетболу та баскетболу 3х3. Змагання покликані згуртувати учнів шкіл, зарядити їх жагою до перемоги та заохотити вести здоровий спосіб життя.

13:33 22.12.2023

Науково-дослідницькі роботи МАН

Участь учнів у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН - це не лише можливість продемонструвати результат дослідження з предмета, а й формування вміння обстоювати власну думку; розвиток самостійності, наполегливості, віри у власні сили.  Щиро вітаємо наших ліцеїстів та їх наставників: ученицю 10- А класу ЗУБАНЬ СОФІЮ (ІІ місце, секція математики, науковий керівник Віта Горпинченко ) та МАМЕДОВА САМІРА (І місце, секція теорії, історії мистецтв та арткритики, науковий керівник Вікторія Жмак ) з таким чудовим результатом у районному етапі!!! Нових вам перемог, бажання досліджувати, мріяти й жити на благо України!

08:56 22.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень