A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Літні канікули

Крутезне завершення 1 класу: лазертаг, майстер-клас з виготовлення піци, квест за кулісами лялькового театру! З позитивними емоціями йдемо на літні канікули!(sun)

08:07 04.06.2024

Конкурс "Fairytale Writing Competition".

Сьогодні відбулася церемонія нагородження учасників конкурсу "Fairytale Writing Competition". Вітаємо учасниць американсько-українського проєкту SELO. Учениці нашого ліцею (Юлія Щекань, Оля Сімінтяєва , Мирослава Кулик, Анна Перерва, Яна Базюнь) взяли участь у конкурсі написання продовження казки про Червону Шапочку англійською мовою. Стали лауреатами та отримали грошові винагороди.

15:55 03.06.2024

День захисту дітей

Відділ освіти, молоді та спорту вітає всіх маленьких героїв зі святом! Нехай кожен день буде сповнений щедрістю, теплом і увагою. Бажаємо вам радості, здоров'я, натхнення та мирного неба над головою. Бережіть себе і нехай ваші мрії здійснюються!

09:18 01.06.2024

Фінансове забезпечення закладів освіти та відділу освіти, молоді та спорту

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткачов провели робочу нараду з відділом освіти, молоді та спорту.

08:52 30.05.2024

Турнірі з мініфутболу

 Перемоги юних футболістів  Пишаємося учнями Карлівського ліцею № 3 та їх наставником Чекирланом Богданом Ігоровичем, які взяли участь у турнірі з мініфутболу у м. Красноград за підтримки Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України! Хлопці продемонстрували справжній командний дух, волю до перемоги та високий рівень майстерності (зайняли 2 та 3 місця). Ваші успіхи - це результат вашої наполегливості, таланту та самовіддачі.

08:10 27.05.2024

Тиждень безпеки дорожнього руху

У передостанній тиждень травня у нашому закладі проходить Тиждень безпеки дорожнього руху. Учні та учениці 6 класу разом із Оксаною Хоменко та Наталією Чебаневич взяли участь у вуличному активному марафоні "Знай. Не забувай. Дотримуйся". На якому згадали дорожні знаки, правила учасників дорожнього руху, склали скриньку знань про дорожні правила безпеки.

08:07 27.05.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень