A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Вітання із Всеукраїнським днем бібліотек!

Щиро вітаємо вас із Всеукраїнським днем бібліотек! «Бібліотека – це не просто колекція книг, це ворота до знань, які відкривають нові світи». Ці слова ідеально підкреслюють вашу важливу місію. Бібліотека є справжнім культурним серцем нашої громади, місцем, де переплітаються мудрість поколінь та інновації сучасності.

14:51 30.09.2024

Тренінг "Ти як?"

Піклування про ментальне здоров’я має бути на часі для кожного українця: за соціологічними опитуваннями понад 90% мають хоча б один із симптомів тривожних розладів, а понад 50% - перебувають у зоні ризику розвитку труднощів, пов’язаних із психічним здоров’ям.

14:46 30.09.2024

Флешмоб «Я знаю, ти мене почуєш..."

Відеопривітання учнів 9 класу Попівської гімназії №2 в рамках міського патріотично-віршованого флешмобу «Я знаю, ти мене почуєш..." до Дня захисників та захисниць України.

10:18 30.09.2024

Бюезпека дорожнього руху "Увага! Діти на дорозі"

У рамках місячника безпеки дорожнього руху "Увага! Діти на дорозі" у ліцеї було проведено ряд заходів, на яких учні згадали правила безпечної поведінки поблизу проїжджої частини, познайомилися із дорожніми попереджувальними знаками, узяли участь у квесті, проаналізували ситуації, які можуть щодня трапитися будь з ким. Інспектор ювенальної превенції Тимошенко Артем Володимирович долучився до наших заходів та провів бесіди із старшокласниками щодо керування транспортними засобами неповнолітніми.

08:35 30.09.2024

Зустріч з воїнами ЗСУ

Дуже емоційно і позитивно... Начебто просте спілкування школярів і військових, але воно сьогодні є надзвичайно важливим, навіть надихаючим. Такий захід сьогодні майже неможливо організувати. Але дива трапляються! Друга за сьогодні і четверта за тиждень зустріч відбулася в учнів 7-их та 11-их класів нашого ліцею не лише з діючими військовослужбовцями ЗСУ Олексієм ЛИСЕНКОМ бійцем 92 окремої штурмової бригади, Русланом Дяченком артилеристом 72 бригади ім. Чорних запорожців, а й з волонтерами, які є вірними помічниками для наших захисників Іриною КУЗЬМЕНКО, Генадієм ЯХНО та людиною, яка власноруч виготовляє бойові дрони для воїнів, Володимиром ТЮТЮННИКОМ. Військові розповіли про свій досвід, про перший день у бою та про той день, який назавжди змінив їхній погляд на життя. Волонтери ще раз наголосили на важливості кожного, навіть найменшого, донату. В кінці зустрічі директор ліцею Лариса НОВОСЕЛЬСЬКА в рамках акції "Кара з небес" передала військовим 4 дрони, які були придбані за кошти трудового колективу (23 507 грн.), кошти батьківського та учнівського колективів (12 993грн.), зібраних під час акції "Донат замість букету" та листи зі словами вдячності від учнів 2-х та 5-х класів. Кожен дрон був названий позивним Героїв, які віддали своє життя за Україну, за покликом серця, без вагань з перших днів війни стали на наш захист. Крім того ці воїни рідні і близькі працівників нашого ліцею.

08:27 30.09.2024

Максимівська гімназія провела акцію "Патріотична майстерня"

До дня захисників та захисниць України у Максимівській гімназії була проведена акція "Патріотична майстерня". Для воїнів, які зараз знаходяться в госпіталі, виготовлено браслети, брелки, сувеніри, обереги, які нададуть життєвої сили нашим захисникам.

08:24 30.09.2024

Вітання з Днем позашкілля

    Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час, здійснює виховання засобами високої культури та мистецтва. Гуртки та спортивні секції допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.

12:51 25.09.2024

Зустріч з воїном ЗСУ

      Напередодні відзначення свята Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва з метою формування в учнів розуміння єдності і цілісності держави, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю нашої країни, виховання глибокої поваги до воїнів, які захищали та захищають кордони держави, а також які віддали своє життя в ім’я майбутнього людства , у Карлівському ліцеї №1 в рамках Тижня патріотичного виховання розпочалися зустрічі з воїнами ЗСУ. Сьогодні на такий захід з учнями 8-их класів був запрошений Олексій ЛЯШЕНКО. Це людина сильної волі, міцного характеру, упевнений у собі, справжній патріот України. Своїм прикладом він показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на запитання учнів, запрошений намагався в доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про солдатську єдність і про все те, що цікавило дітей.

08:28 25.09.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень