A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Змагання з волейболу серед хлопчиків

8 квітня в Полтавському ліцеї №17 зустрічались в рамках ІІІ етапу переможці територіальних змагань з волейболу серед хлопчиків 2009 року і молодші. Карлівську громаду представляли учні Карлівського ліцею №1 вчителі фізичної культури Завада Олег Олександрович і Лінська Тетяна Вікторівна.

10:12 09.04.2024

Благодійна ярмарка

6 квітня за ініціативою Молодіжної організації «Молодь у дії» та всіх небайдужих хто долучилися до благодійного ярмарку було зібрано та передано донат готівкою в розмірі - 10 012 грн та на банку - 1600 грн Владиславу Пигарєву який збирає на РЕБ протитанкістам Протитанковому підрозділу нашого земляка

13:16 08.04.2024

Вітаємо переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

Команда учнів від Полтавської області взяла участь у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з української мови та літератури, яка проходила у Рівненській області з 25 по 29 березня 2024 року. З перемогою повернулося троє: І місце здобула учениця 10 класу Нечепаєва Дар’я із Миргородського ліцею імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради; два третіх місця посіли – Берко Лілія, учениця 11 класу Наукового ліцею ,,Політ” при Обласному коледжі ,,Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка” Полтавської обласної ради та Луньова Марія, учениця 9 класу Карлівського ліцею імені Ніни Герасименко Карлівської міської ради

08:07 08.04.2024

«День професійного розвитку «НУШ. Фокус – вчитель»

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради Полтавської області 02 квітня 2024 року забезпечила проведення «Дня професійного розвитку «НУШ. Фокус – вчитель» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Ланнівської сільської ради. Увага акцентувалася на інноваціях НУШ, що стосуються безпосередньо педагога: безперервний професійний розвиток, професійний стандарт, траєкторія професійного розвитку, професійна спільнота педагогічних працівників, супервізія, педагогічна інтернатура, атестація, сертифікація, академічна доброчесність, академічна свобода, педагогічна ініціатива. Під час практичних занять вчителі отримали можливість поглибити свої знання про професійні стандарти, методи формувального оцінювання, специфіку використання штучного інтелекту у навчальному процесі, особливості проведення самооцінювання педагогічної діяльності. Нами з’ясовані потреби педагогічних працівників громади у професійному розвитку та визначені напрями подальшої співпраці закладів освіти Ланнівської сільської ради з КУ «ЦПРПП». Дякуємо за підтримку у проведенні даного заходу Ланнівському сільському голові Костянтину Удовиченку, т.в.о. начальника Гуманітарного відділу Ланнівської сільської ради Віталію Сутулі, колективу Опорного закладу «Ланнівський ліцей» в особі директора Надії Кудрявцевої та всім учасникам цієї зустрічі. Найголовніший висновок цього дня: українська школа має майбутнє.

08:01 04.04.2024

Пішохідний туризм

Карлівських туристів знають далеко за межами нашої громади, а кубок Карлівського ліцею №3 з пішохідного туризму в закритих приміщеннях входить до обласного етапу змагань. З метою популяризації даного виду спорту відділом освіти, молоді та спорту

16:15 03.04.2024

Міжнародний день спорту

Напередодні Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру International Day of Sport for Development and Peace, який відзначають 6 квітня у нашому ліцеї були проведені різні спортивні активності, а саме: руханка, заняття на тренажерах та тренування команди з волейболу. Це день святкування всіх видів спорту, від традиційних ігор до сучасних, та їхньої здатності об'єднувати людей. Він започаткований, щоб визнати позитивний вплив, який спорт може мати на суспільство, сприяючи командній роботі, інклюзивності, фізичному та психічному благополуччю.

16:12 03.04.2024

Дзюдо серед юнаків та дівчат

30 березня 2024 року в м.Полтаві відбувся чемпіонат Полтавської та Донецької областей з дзюдо серед юнаків та дівчат.Команду Карлівської ДЮСШ представляли 22 учня відділення дзюдо.

08:18 03.04.2024

Місячник охорони навколишнього середовища та благоустрою

У Карлівському ліцеї №3 розпочався місячник охорони навколишнього середовища та благоустрою. Діти, педагоги, працівники закладу навели лад на подвір'ї, облаштували квітники, прибрали від сміття територію узбіччя дороги, що веде до школи. Працювали всі дружно, завзято, а тому й результат отримали чудовий: радує око охайне подвір’я.

08:26 01.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень