A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

День захисту дітей для вихованців дошкільного підрозділу Лип’янської гімназії

Сердечно дякуємо, ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи», благодійній організації «Фонд «Добробут, Благодійність, Розвиток» за приємний сюрприз- подаруночки до Дня захисту дітей для вихованців дошкільного підрозділу Лип’янської гімназії: солодощі, запашну полуничку та чудові іграшки.

11:41 05.06.2024

День захисту дітей у дошкільному підрозділі "Капітошка" Голобородьківської гімназії

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства. Тому турбота про дітей, їх захист - це головний обов'язок дорослих. День захисту дітей пройшов у дошкільному підрозділі "Капітошка" Голобородьківської гімназії весело та гамірно, адже він співпав із випускним балом. А яким же сюрпризом для маленьких "капітошок" стали солодкі подарунки, запашна полуниця та чудові іграшки від наших благодійників! Тож дякуємо ТОВ "АПК "Докучаєвські чорноземи" та Благодійному Фонду "Добро" за постійну турботу та підтримку! Бажаємо міцного здоров'я, мирного неба, успіхів і процвітання!

11:35 05.06.2024

Акція "Голоси дітей" у Карлівському ліцеї №1

4 червня в Україні є Днем вшанування пам'яті дітей, які загинули в наслідок збройної агресії росії проти України. Учні 10-Б класу долучилися до акції "Голоси дітей" закріпивши на деревах дзвіночки, що символізують голоси маленьких українців, які, нажаль, вже ніколи не заговорять...

08:08 05.06.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень