A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

День єднання

День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

08:25 16.02.2024

Зустріч з військовими медиками

З метою підвищення рівня знань учнів з мінної безпеки, у закладі організовано та проведено чергову зустріч з військовими медиками

08:20 16.02.2024

Запобігання надзвичайних ситуацій

Учні ліцею зустрілися з представниками ДСНС: провідним інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Заріцьким Сергієм Володимировичем і випускником ліцею, нині курсантом 4 курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України, Бабенком Володимиром Віталійовичем, - які провели інформаційно-роз’яснювальну бесіду зі школярами про роботу служби порятунку та попередження нещасних випадків. Теплом і гордістю наповнюється серце, коли на відповідальних ділянках сучасного життя бачиш колишніх випускників. Попри те, що місце зустрічі було заплановане в комфортніших умовах, зустріч пройшла в дружній, відкритій і довірливій атмосфері.

16:00 15.02.2024

Всеукраїнська шкільна ліга "Пліч-о-пліч" в Карлівському ліцеї імені Ніни Герасименко

Змагання у територіальному етапі Всеукраїнської шкільної ліги "Пліч-о-пліч" продовжуються. Сьогодні змагались з волейболу. Дякуємо шкільним командам хлопців та дівчат (тренери Євген Горбань та Сергій Мотієнко) за красиву гру, силу волі, вміння триматися в команді. Вітаємо хлопців з успіхом ( почесне ІІ місце). Здоров'я вам, діти, впевненості у своїх силах та подальших успіхів. Ми завжди з вами і за вас!

08:02 14.02.2024

Змагання з волейболу в Карлівському ліцеї 1

Вітаємо переможців районних змагань з волейболу,  команду хлопців, та команду дівчат Карлівського ліцею N1 зі здобуттям І-х місць!   Пишаємося вами, та бажаємо нових перемог! 

07:56 14.02.2024

Проєкт «Маю силу навчати»

Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради в січні 2024 року продовжувалась системна робота в рамках реалізації проєкту «Маю силу навчати». Завершилося навчання з подолання стресу для асистентів вчителів Карлівської, Мартинівської, Ланнівської громад. Керівники закладів освіти Ланнівської та Мартинівської сільських громад мали змогу отримати практичні навички збереження ментального здоров'я «Техніки стійкості, стабілізації та ресурсу» на тренінгах в онлайн-форматі. Під час шести тренінгових зустрічей учасники удосконалили теоретичні та практичні знання із розвитку психологічної компетентності, поглибили власні знання про стрес та психотравму, отримали набір технік для зменшення стресу у себе та вихованців. В очному режимі працювало дві групи для керівників закладів Карлівської міської громади та комунальної установи «Центр позашкільної освіти».

08:18 12.02.2024

Всеукраїнська шкільна ліга "Пліч-о-пліч"

Спорт — це неспинна боротьба та рух вперед, це нестримний дух суперництва, це співпраця у команді. І, як зазначав ідеолог та "батько" сучасних Олімпійських ігор барон де Кубертен, у житті важливою річчю є не тріумф, а боротьба, і важливим є не перемогти, а добре боротися. А у наших юних спортсменів сьогодні і добра боротьба , і тріумф - переможне І місце вибороли команди хлопців і дівчат у територіальному етапі Всеукраїнської шкільної ліги "Пліч-о-пліч" з малюкболу. Вітаємо переможців і їх тренерів Євген Горбань та Сергія Мотієнка! Так тримати! Ми гордимося вашими спільними досягненнями!

08:09 08.02.2024

Дзюдо серед юнаків та дівчат

Відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради вітає дзюдоїстів з  успішним виступом у відкритій першості дитячо-юнацької спортивної школи № 1 з дзюдо м. Горішні Плавні серед юнаків та дівчат.

11:26 05.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень