A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Пішохідний туризм

Карлівських туристів знають далеко за межами нашої громади, а кубок Карлівського ліцею №3 з пішохідного туризму в закритих приміщеннях входить до обласного етапу змагань. З метою популяризації даного виду спорту відділом освіти, молоді та спорту

16:15 03.04.2024

Міжнародний день спорту

Напередодні Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру International Day of Sport for Development and Peace, який відзначають 6 квітня у нашому ліцеї були проведені різні спортивні активності, а саме: руханка, заняття на тренажерах та тренування команди з волейболу. Це день святкування всіх видів спорту, від традиційних ігор до сучасних, та їхньої здатності об'єднувати людей. Він започаткований, щоб визнати позитивний вплив, який спорт може мати на суспільство, сприяючи командній роботі, інклюзивності, фізичному та психічному благополуччю.

16:12 03.04.2024

Дзюдо серед юнаків та дівчат

30 березня 2024 року в м.Полтаві відбувся чемпіонат Полтавської та Донецької областей з дзюдо серед юнаків та дівчат.Команду Карлівської ДЮСШ представляли 22 учня відділення дзюдо.

08:18 03.04.2024

Місячник охорони навколишнього середовища та благоустрою

У Карлівському ліцеї №3 розпочався місячник охорони навколишнього середовища та благоустрою. Діти, педагоги, працівники закладу навели лад на подвір'ї, облаштували квітники, прибрали від сміття територію узбіччя дороги, що веде до школи. Працювали всі дружно, завзято, а тому й результат отримали чудовий: радує око охайне подвір’я.

08:26 01.04.2024

ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад з української мови

29.03.2024 закінчився ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад з української мови. Представники нашої громади учениця ліцею ім. Ніни Герасименко Луньова Марія та її наставниця Овчаренко Ірина Петрівна продемонстрували вражаючі досягнення: здобули третє місце на Всеукраїнській олімпіаді з української мови! Це велика заслуга вашої наполегливої та цілеспрямованої праці.

14:50 29.03.2024

Акція «За чисте довкілля»

У Попівській гімназії №1 було організовано та проведено акцію «За чисте довкілля». У рамках акції, працівники школи разом із учнями долучились до прибирання території школи та парку. Упорядковали та привели до належного стану закріплену за кожним класом ділянку. Вирішили дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

08:24 29.03.2024

Зустріч із гордістю й найціннішим багатством України, захисником

У теплій і дружній атмосфері відбулася зустріч із гордістю й найціннішим багатством України, захисником, надією та опорою, охоронцем спокою та мирного неба над головою, випускником школи Юрієм Ревою, який уже два роки мужньо боронить нашу країну від ворога. Героя розчулили слова однокласників, які надіслали йому дружні вітання з усіх куточків світу. Під час зустрічі Юрій Юрійович розповів дітям про нелегкі воєнні будні, про біль, про братерство й дружбу, які допомагають вижити під час боїв. Діти ставили багато запитань, які стосуються подій на війні. Відповідаючи на них, Юрій сказав школярам, що захист Батьківщини – свята справа. У кінці зустрічі воїн подякував педколективу за найщасливіші роки дитинства та юності, які промайнули в стінах Карлівської ЗОШ №3, із особливим теплом звернувся до вчителя історії Хоменко Ірини Іванівни, зазначивши, що саме вона посіяла зерна патріотизму, любові до України.

08:20 29.03.2024

Проєкт ПЛІЧ-О-ПЛІЧ

28 березня 2024 року віділлом освіти,молоді та спорту Карлівської міської ради спільно з Мартинівським та Ланнівським відділами освіти було організовано змагання з волейболу в рамках проєкту ПЛІЧ-О-ПЛІЧ як тренувальні, підготовчі до ІІІ етапу (районного). Змагання проходили на базі Ланнівського ліцею.

07:50 29.03.2024

Етап Пліч-о-пліч всеукраїнської шкільної ліги з волейболу

Вітаємо наших чемпіонів! Команду дівчат - І місце, команду хлопців - ІІ місце у територіальному етапі Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу  Дякуємо вчителям фізичної культури Олегу ЗАВАДІ та Тетяні ЛІНСЬКІЙ за підготовку учнів! Бажаємо нових перемог!!!

16:40 28.03.2024

Турнір "Пліч-о-пліч"

Сьогодні на базі Карлівського ліцею №3 відбувся черговий етап Турніру "Пліч-о-пліч", змагання з футзалу. Гордість нашого закладу – це наші учні, які продемонстрували високий рівень спортивної майстерності та командної праці. Команда  7-9 класів здобули перше місце у турнірі! Команда 5-6 класів зайняла друге місце в загальному заліку.Цей турнір - лише один із багатьох кроків на шляху до успіху, але кожна перемога є важливою для нашого колективу.

08:42 27.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень