A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Карлівська молодіжна рада "Молодь у дії"

Карлівська молодіжна рада "Молодь у дії" взяла участь у Конкурсі Міні-грантів, у якому отримала перемогу. Мета конкурсу: надати базову підтримку для Молодіжних рад, ініціативних груп та молодіжних громадських організацій задля зміцнення громадянського активізму серед молоді, створення можливостей для волонтерства та самореалізації молоді в громадах Полтавської області.

08:23 17.06.2024

Конкурс "Time ty Sing"

Вітаємо переможців та лауреатів Всеукраїнського відкритого багатожанрового фестивалю - конкурсу "Time ty Sing"!!

08:17 17.06.2024

Правила безпеки під час канікул

Ознайомитися з корисними порадами від Патрульна поліція України, які допоможуть нагадати дітям основні правила безпечної поведінки й уберегти їх від неприємностей, батьки можуть за посиланням 

07:52 10.06.2024

Чергове засідання Робочої групи з питань розвитку шкільної мережі

У Карлівській громаді відбулося чергове засідання Робочої групи з питань розвитку шкільної мережі, у роботі якого взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Карлівської міської ради Юрій Ткачов, начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич та директор Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради Полтавської області Ольга Сутула. Захід відбувся у рамках громадського обговорення «Реформи профільної середньої освіти».

11:54 07.06.2024

Благодійна допомога нашим захисникам від ОЗ "Карлівський ліцей №4"

Завдяки активній громадянській позиції, усвідомленого розуміння сьогодення, бачення майбутнього та відповідальності учнів та учениць Опорного закладу "Карлівський ліцей #4" ми стали причетними до благодійної допомоги нашим захисникам.

10:16 07.06.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень