A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

День пам’яті Герої Крут

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

13:16 29.01.2024

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ)

Маємо чудову новину - друга хвиля набору команд на програму UPSHIFT у Полтавській та Сумській областях вже стартувала!

07:58 16.01.2024

Електронна система «АІКОМ»

На ім’я директора прийшла заява батьків, щодо заборони внесення персональних даних до електронної системи «АІКОМ» та модулю «Електронний журнал». Даною заявою батьки забороняють вносити персональні дані дитини у дану систему, а у разі внесення, їх просять негайно видалити. Аргументують тим, що це пряме порушення їх конституційних прав та неправомірна обробка, поширення персональних даних. Як діяти в такому випадку директору? Яким чином можливо виключити дитину зі списку, якщо вона вже там є? Чи дійсно буде порушенням, якщо включити дітей у такі списки, без окремої згоди батьків?  Питання, пов’язані із захистом і обробкою персональних даних, врегульовано Законом України «Про захист персональних даних» (далі – Закон). Відповідно до абз. дев’ятого ст. 2 Закону персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. А ч. першою ст. 10 Закону визначено, що використання персональних даних передбачає будь-які дії володільця щодо обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, та здійснюється у двох випадках: за згодою суб’єкта персональних даних чи відповідно до закону.

15:36 12.01.2024

Всеукраїнське опитування

Міністерство молоді та спорту України працює над тим, щоб якомога більше людей в Україні займалися спортом та руховою активністю. Ми хочемо зробити рухову активність нормою життя для всіх українців, включаючи вимушених переселенців, ветеранів та членів їх сімей.  Щоб дізнатися, скільки людей займаються спортом і як можна їм допомогти, Міністерство проводить всеукраїнське опитування. Це дослідження допоможе зрозуміти, які групи населення потребують більшої підтримки, і розробити ефективні заходи для залучення людей до спорту.

14:06 08.01.2024

Вітаємо наших переможців!! Щиро радіємо вашим успіхам!!

Юннати Полтавщини стали переможцями та призерами Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста», підсумки якої підведено Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України.

07:52 05.01.2024

Спортивний інвентар для закладів загальної середньої освіти

Заняття фізкультурою та спортом - справа важлива і потрібна. А любов до спорту прищеплюється саме в школі. Якісний спортивний інвентар здатен зробити уроки фізкультури більш цікавими і ефективними, а значить, може принести більше користі для здоров'я учнів.

07:50 04.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень