A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Обласний конкурс "Англійський кінематограф"

Команда учнів 9 класу нашого ліцею отримала нагороди за III місце у обласному конкурсі "Англійський кінематограф" для молоді Полтавщини: грамоту та пам'ятні блокноти Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

08:06 05.04.2023

Міжнародний конкурс для вчителів

Нещодавно відбувся ІІІ Міжнародний конкурс для вчителів ,,Українознавчі пріоритети освітнього процесу'', мета якого - популяризація українознавчої складової освіти, формування в молоді національних суспільно-державних цінностей, що в сучасних умовах є надзвичайно важливим. Щиро вітаємо учителя історії та правознавства ліцею Yuliia Bezsmertna , педагогічна розробка якої в номінації ,,Авторський розвивальний навчальний урок на українознавчій основі для повної загальної середньої освіти'' зайняла ІІІ МІСЦЕ. Дякуємо педагогу за небайдужість до важливих тем української освіти та реалізацію українознавчої складової історичної освітньої галузі.

08:04 05.04.2023

Український центр оцінювання якості освіти

Для всіх охочих зареєструватися для участі в НМТ ми підготували відеоінструкцію, з якої вступники/ці дізнаються про те, на що варто зважати під час реєстрації, аби через 7 днів мати змогу сформувати в персональному кабінеті сертифікат учасника НМТ 2023 

07:48 04.04.2023

Створення та ведення сайтів у закладах дошкільної освіти.

28.03.2023 в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбулося засідання відповідальних за створення та ведення сайтів у закладах дошкільної освіти. Адже, сайт — візитна картка сучасного навчального закладу. Його наявність дозволить ділитися новинами та навчальними матеріалами. Доступ до інформації онлайн — актуальна потреба сучасності.

07:45 04.04.2023

Конкурс «Мої права: разом до перемоги».

Стартував XVI Всеукраїнський конкурс «Мої права: разом до перемоги». Організатори запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти участь у цьому конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» – з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

08:05 03.04.2023

Місячник чистоти

В рамках місячника чистоти та благоустрою колектив відділу освіти, молоді та спорту продовжує прибирання території нашого міста. Чистота радує. Долучайтесь всі.

07:57 03.04.2023

Оголошення

Відповідно до розпорядження т.в.о. міського голови від 22.03.2023 року №10 «Про закінчення опалювального сезону 2022-2023» та закінчення терміну дії договору на постачання природного газу проведено опломбування лічильників газу в закладах освіти громади. У зв’язку з пониженням температури та погіршенням погодних умов з метою збереження здоров’я і недопущення захворюваності дітей та працівників рекомендуємо закладам освіти організувати освітній процес з використання технологій дистанційного навчання.

13:02 31.03.2023

Всеукраїнський конкурс патріотично-громадянської тематики "Єднанням сильні".

Усією шкільною спільнотою радіємо успіхам Цигульської Анни (9-А, II місце), Прогнімак Поліни (9-А, III місце), Луньової Марії (8-А, III місце) у Всеукраїнському конкурсі есе патріотично-громадянської тематики "Єднанням сильні". Дякуємо учителю історії Світлані Володимирівні Стовбун за підготовку переможиць конкурсу. Зростання усім та нових перемог!

08:17 31.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень