A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

День фізичної культури і спорту 2023

9 вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту 2023. Щороку дата свята різна, оскільки припадає на другу суботу першого місяця осені.

08:01 15.09.2023

«Спорт дарує людям крила»

«Спорт дарує людям крила» - під таким гаслом у ліцеї пройшов День фізичної культури та спорту, свято, яке символізує силу, витривалість, мужність, красу та популяризує здоровий спосіб життя. Час у колі друзів був насиченим, цікавим та змістовним. Емоційно й весело пройшли змагання, розваги, естафети, флеш-моби, жваві руханки та навіть міні-олімпійські ігри. Юні любителі спорту завзято змагалися. З гарним настроєм, масою позитивних емоцій і вірою в ПЕРЕМОГУ поверталися додому школярі.

16:18 14.09.2023

Олімпійський фестиваль "Рівняємось на Героїв українського спорту".

А у нас спортивне свято! Фізкульт- привіт усім! Сьогодні в ліцеї стартував I тур традиційного Олімпійського фестивалю "Рівняємось на Героїв українського спорту". Розпочали його учні 1-4 класів. Дякуємо нашим партнерам - колективу ДЮСШ та її директору Фастівець Л.І. за підтримку та організацію показової спортивної програми з гирьового спорту (заслужений тренер України, заслужений майстер спорту України Коломієць О.В. та його вихованці). Музика, руханки, веселі розваги, чудова сонячна погода - це те, що зробило наших дітей щасливими. Малеча з честю передає естафету 5-11 класам.

16:12 14.09.2023

Ідеї СЕЕН у освітньому процесі

Міжнародна програма з розвитку м'яких навичок, покликана розвивати співпереживання, вдячність, доброту, системне мислення та життєстійкість.

08:01 14.09.2023

«Не будьмо байдужими – врятуємо наш світ від пожеж!»

Провідний інспектор ВЗНС Полтавського РУ ГУДСНС України у Полтавській області Зарецькій С.В. та головний інспектор ВЗНС Полтавського РУ ГУДСНС України у Полтавській області Ковтун О. В. повели бесіду у Попівській гімназії №1«Не будьмо байдужими – врятуємо наш світ від пожеж!»

07:57 14.09.2023

Швейцарсько-український проєкт DECIDE

Швейцарсько-український проєкт DECIDE Громади 4-х областей можуть отримати міні-гранти від Швейцарсько-український проєкт DECIDE на розвиток освіти – заявки приймаємо до 17 вересня 

08:21 06.09.2023

Акція — «Допомога ЗСУ замість букета»

День знань. Школярі повертаються за парти завдяки мужнім Збройним Силам України. У Попівській гімназії №1 провели акцію — «Допомога ЗСУ замість букета». Благодійну ініціативу підтримали батьки, вчителі та гімназисти. За один день вдалося зібрати 4881грн. Акцію провели на знак подяки українським військовим за захист та можливість навчатись.

08:19 06.09.2023

Фонд ЮНІСЕФ

Продовжуємо наповнювати клас безпеки. Днями отримали дидактичні матеріали від Дитя́чого фонду ЮНІСЕФ. Дякуємо за допомогу відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради

11:56 04.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень