A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

"Відчуй красу свого міста"

З нагоди відзначення Дня міста у дошкільному підрозділі Попівської гімназії №2 було проведено віртуальну екскурсію "Відчуй красу свого міста" з метою виховати патріотичні почуття, любов до малої батьківщини. Адже в наш складний час, важливо змалечку прищеплювати любов до рідної землі та свого народу.

08:26 21.09.2023

З Днем міста вихованці ЗДО 4 "Золота рибка"

Від щирого серця вітають з Днем міста вихованці ЗДО 4 "Золота рибка".Щоб тут завжди був мир і свято, щоб цей куточок планети, Карлівщини, був місцем для щасливих зустрічей і радісних подій, щоб наше місто завжди процвітало і кожному жителю дарувало добру надію на виконання заповітної мрії.

13:23 20.09.2023

День народження рідного міста

У вересні ми святкуємо день народження рідного міста, сладаємо шану й повагу нашим землякам. І сьогодні учні Попівської гімназії №1 зізнаються в любові Карлівщині словами нашого поета-земляка Володимира Слєпцова "Моє місто".

13:21 20.09.2023

Кабінети безпеки 

Школи зможуть безоплатно отримати матеріали для кабінетів безпеки 

13:17 20.09.2023

Демонстрація рятувального спорядження

З нагоди Дня рятувальника в ліцеї відбувся захід присвячений одній з найнебезпечнішх професій. Дякуємо працівникам 13 ДПРЧ 1ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області за демонстрацію рятувального спорядження та цікаву розповідь.

11:35 19.09.2023

День фізичної культури і спорту в Лип'янській гімназії.

У Лип'янській гімназії пройшов ряд заходів, присвячених Дню фізичної культури і спорту. Протягом тижня учні мали змогу взяти участь у змаганнях із шахів та шашок, веселих стартах, вікторинах, малюнках на асфальті та стрибках на скакалці. Дякуємо вчителям фізичної культури Валерію Зубенку та Анатолію Голубенку за змістовно проведений час з користю для здоров'я.

08:11 18.09.2023

Свято, за підтримки Caritas Austria в рамках проєкту NIN

БФ Карітас Полтава відвідав наш ліцей з дитячим святом, за підтримки Caritas Austria в рамках проєкту NIN. Дітки змогли отримати позитивні емоції та задоволення від різноманітних розважальних занять, а саме кожна дитина мала змогу відвідати та прийняти участь в таких локаціях: розмальовки,

08:04 18.09.2023

Конкурс малюнків

Вітаємо Гуржій Анну, Коломійця Ростислава та Лисяка Ярослава із перемогою у конкурсі малюнків. Вони пройшли конкурсний відбір та будуть представлені на виставці від Фонду Народонаселення ООН в Україні UNFPA "Україна без домашнього насильства" у ТРЦ "Гулівер" 25 вересня у місті Києві . З України перемогло 30 конкурсних робіт, із них 3 від нашого ліцею.

08:04 15.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень