A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Перше зимове свято

Перше зимове свято для нас, учнів 3-А класу, приніс Святий Миколай разом зі своїми помічниками - 4-класниками. Ми ж у свою чергу попросили його у день ЗСУ передати воїнам від нас та наших рідних гостинці: фіточаї, розпалювачі, ялинкові прикраси та календарики, маленькі ламіновані, власноруч розмальовані календарики на 2024 рік, у яких не позначено жодного свята, бо право встановити дату найголовнішого свята , Дня Перемоги України, надається Збройним Силам України.

08:29 07.12.2023

Волонтерське обʼєднання «Допомогти може кожен»

День Збройних Сил України співпадає з Днем Святого Миколая за новим календарем, тому наші діти організували збір солодощів, листів , оберегів для передачі на фронт та передали їх у волонтерське обʼєднання «Допомогти може кожен». Також з вітаннями та подарунками відвідали захисників, які знаходяться на лікуванні, побажали швидкого одужання, подякували за можливість навчатися та розвиватися. Зі святом 

08:23 07.12.2023

Свято Збройних Сил України

Пишаємося, що до нас у свято Збройних Сил України  завітали волонтери Кузьменко Ірина та Геннадій Яхно із подарунком. Розписана гільза та прапори говорять про те, що ми є частиною боротьби за нашу свободу та незалежність. Нехай цей подарунок буде нашим янголом-охоронцем та наснагою для подальшої роботи.

08:20 07.12.2023

Навчання та розвиток дитини

Психолого-педагогічний супровід - це системно організована діяльність зі створення соціально-психологічних та педагогічних умов для успішного навчання та розвитку дитини. Тобто таких умов, щоб дитина розвивалася й досягала результатів, які б були для неї особистісно значущими та забезпечували повноцінну її інтеграцію у суспільство.

08:00 06.12.2023

Міжнародний день волонтера

5 грудня у всьому світі святкують Міжнародний день волонтера. Волонтерський загін «Турбота» Попівської гімназії №1 приєднався до Національного онлайн-уроку волонтерства. Під час уроку учні пройшли інтерактивне опитування та виконали руханку.

15:11 05.12.2023

Обласні змагання зі спортивного туризму

Відділ освіти, молоді та спорту щиро вітає Оданець Анну, ученицю 10 класу Карлівського ліцею 3 , яка виборола І місце серед учасників старшої вікової групи на обласних змаганнях зі спортивного туризму. Успіхів тобі наша зірочко!

15:07 05.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень