A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Всесвітній день української хустки

7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Вона здавна вважалася оберегом та символом патріотизму, свободи та любові. Тому активістки, які впровадили свято, ставили собі за мету відродження національних традицій та донесення історичних фактів про цей предмет гардеробу.

09:36 07.12.2023

Перше зимове свято

Перше зимове свято для нас, учнів 3-А класу, приніс Святий Миколай разом зі своїми помічниками - 4-класниками. Ми ж у свою чергу попросили його у день ЗСУ передати воїнам від нас та наших рідних гостинці: фіточаї, розпалювачі, ялинкові прикраси та календарики, маленькі ламіновані, власноруч розмальовані календарики на 2024 рік, у яких не позначено жодного свята, бо право встановити дату найголовнішого свята , Дня Перемоги України, надається Збройним Силам України.

08:29 07.12.2023

Волонтерське обʼєднання «Допомогти може кожен»

День Збройних Сил України співпадає з Днем Святого Миколая за новим календарем, тому наші діти організували збір солодощів, листів , оберегів для передачі на фронт та передали їх у волонтерське обʼєднання «Допомогти може кожен». Також з вітаннями та подарунками відвідали захисників, які знаходяться на лікуванні, побажали швидкого одужання, подякували за можливість навчатися та розвиватися. Зі святом 

08:23 07.12.2023

Свято Збройних Сил України

Пишаємося, що до нас у свято Збройних Сил України  завітали волонтери Кузьменко Ірина та Геннадій Яхно із подарунком. Розписана гільза та прапори говорять про те, що ми є частиною боротьби за нашу свободу та незалежність. Нехай цей подарунок буде нашим янголом-охоронцем та наснагою для подальшої роботи.

08:20 07.12.2023

Навчання та розвиток дитини

Психолого-педагогічний супровід - це системно організована діяльність зі створення соціально-психологічних та педагогічних умов для успішного навчання та розвитку дитини. Тобто таких умов, щоб дитина розвивалася й досягала результатів, які б були для неї особистісно значущими та забезпечували повноцінну її інтеграцію у суспільство.

08:00 06.12.2023

Міжнародний день волонтера

5 грудня у всьому світі святкують Міжнародний день волонтера. Волонтерський загін «Турбота» Попівської гімназії №1 приєднався до Національного онлайн-уроку волонтерства. Під час уроку учні пройшли інтерактивне опитування та виконали руханку.

15:11 05.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень