A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Онлайн-навчання

        Запровадити до 14 жовтня п. р. онлайн-навчання у закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти: рекомендації Міністерства освіти і науки України.

13:30 11.10.2022

Дистанційна форма навчання в умовах воєнного стану

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти доповнено вимогами щодо організації дистанційної форми навчання в умовах воєнного стану.

08:01 10.10.2022

Фізкультурно  – оздоровчі  заходи

      На території  Карлівської об’єднаної територіальної громади були проведені  фізкультурно  – оздоровчі  заходи з нагоди  Дня працівника  освіти.  Заходи проводилися за різними формами та в онлайн форматі.  А саме: спортивно – розважальне свято «Спорт єднає наших вчителів»,  фізкультурні активності «Майбутні Олімпійські чемпіони»,  спортивне свято для учнів 1 – их класів  за темою: «Спорт  це сила, спорт – життя», флеш - моб для учнів  7-11 класів «Черлідинг – це видовище поєднання акробатики, гімнастики і танцю», онлайн фітнес – розминка «Спорт та здоров’я це сучасно»,  спортивні змагання з волейболу, армреслінгу. Для учнів молодших класів були організовані спортивні змагання у вигляді естафет  та веселі старти. В заходах взяли участь вчителі та учні закладів загальної середньої освіти Карлівської міської ради та Карлівської  дитячо – юнацької спортивної школи.  Драйвові години, проведені вчителями з їх учнями під час  спортивних заходів завжди залишаться приємними спогадами. Адже саме під час проведення фізичних заходів знижується тривожність людини  та вона дійсно відпочиває. 

08:08 05.10.2022

Всеукраїнський спів легендарної "Червоної калини"

         Освітяни Карлівського ліцею №4 долучилися до Всеукраїнського співу легендарної "Червоної калини" під час трансляції Національного телемарафону Global Teacher Prize Ukraine. На церемонії було відзначено героїв освітнього фронту – педагогів, чиї історії уособлюють українське вчительство воєнного часу.

08:43 04.10.2022

Вітання колег з професійним святом

          Відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради щиро вітає всіх тих, хто несе в наш світ світло у вигляді різноманітних: наук, навчань і знань. Людей, які присвятили своє життя тому, що закладають в голови юного покоління не тільки ази освіти, а й принципи, цінності та пріоритети, які повинні бути в серцях добропорядних громадян. Бажаємо вам світла, яке зігріє ваші відкриті душі. Бажаємо вам добробуту та успіху, який неодмінно повинен бути присутнім в житті таких чудових людей. Нехай успіхи й перемоги окриляють вас на нові звершення і здобутки на благо рідної України. З Днем працівника освіти!

15:58 29.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень