A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Проект ЮНІСЕФ

В межах співпраці з Центром ,,Джерело" в рамках проекту ЮНІСЕФ отримали ігровий набір для організації розвиткового дозвілля для дітей Recreation kit. Цікаві, актуальні, важливі матеріали для повсякденного використання в роботі з нашими вихованцями!

08:18 09.12.2022

З Днем місцевого самоврядування

Сьогодні відзначається День місцевого самоврядування. У сучасному світі, де ми так багато говоримо про демократичне суспільство, місцеве самоврядування відіграє особливо важливу роль, адже воно дає можливість громадянам брати участь у вирішенні питань місцевого значення. У цей день ми бажаємо максимального взаєморозуміння між народом і владою, благополуччя і процвітання. Все буде Україна!

08:05 08.12.2022

Карлівський ліцей ім. Н.Герасименко

Наш ліцей - переможець україно - швейцарського проєкту"Діємо для здоров'я" у номінації "Активне літо". Ми отримаємо приз - спортивний інвентар на 20 тис. грн. Радіємо цьому високому результату, дякуємо організаторам та учасникам проєкту #Україно_швейцарський_проєкт #Діємо_для_здоров'я

08:30 07.12.2022

61 учитель початкових класів Полтавської області успішно пройшов сертифікацію

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Попри складні умови військового року 61 учитель початкових класів Полтавської області успішно пройшов сертифікацію. Ці педагоги подолали пороговий бал за результатами вивчення практичного досвіду роботи. Що свідчить про високий рівень підготовки та відповідальності учасників сертифікації.

08:28 07.12.2022

  День Збройних сил України

        День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

10:02 06.12.2022

Проєкт @Flowers4School

         Заклади освіти Карлівської територіальної громади взяли участь у проекті @Flowers4School. Головна місія проєкту - познайомити дітей зі світом квітів та навчити учнів створювати красу поряд з собою, прикрасивши шкільні клумби. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, підтримати їх і покаже, що садівництво - це потрібна , важлива справа, яка зміцнює любов до землі своєї Батьківщини.

09:40 06.12.2022

Волонтерський рух Карлівського ліцею 1

      Сьогодні, 5 грудня, весь світ вшановує самовідданість і вірність волонтерів, в цей час, ви відіграєте вирішальну роль в наближенні нашої перемоги. Карлівський ліцей1 приєднується до привітань. Спасибі вам, за ніч у дорозі, за доставлені вчасно продукти та амуніцію, за добре, відкрите серце, за душу завжди готову прийти на допомогу! Віримо, що ваша робота врятує не одне життя, зігріє та нагодує не одного солдата. Також, хочемо подякувати батьківському, учнівському та педагогічному колективам ліцею за небайдужість і підтримку. Разом до перемоги! Все буде Україна!

08:04 06.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень