A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Підтримка нашої шкільної родини

Дата: 28.12.2023 10:28
Кількість переглядів: 17

Важко висловити словами те, що відбувається навколо нас, але у такі часи ми переконуємося в тому, наскільки важливо об'єднатися та допомагати один одному.  Щедрість сердець наших дітей - справжнє диво! 

Перед Новим Роком, коли ми зазвичай мріємо про свято та тепло родинного вогнища, учні Карлівського ліцею №3 розуміють, наскільки важливо допомагати тим, хто стоїть на захисті нашої країни. Збір продуктів, оголошений у школі, став великим символом єдності та підтримки. За дуже короткий час вихованці та їх родини, педагогічні працівники зібрали необхідні речі та продукти для 90 аеромобільного батальйону імені Героя України, старшого лейтенанта Івана Зубкова, 81 ''Слобожанської'' аеромобільної бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України у м. Краматорськ.

Це свідчить не лише про велику щедрість наших учнів, але й про підтримку нашої шкільної родини. Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї справи!

Спільно ми можемо докласти зусиль для підтримки тих, хто захищає наше майбутнє. Нехай ця ініціатива буде світлом у темряві та доторканням до сердець наших воїнів. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень