A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Бути помітним у темряві

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області «Бути помітним у темряві — це не про імідж, це — про безпеку та життя кожної дитини та учня», — основний меседж відеопорадника від Ювенальна поліція Полтавщини.

08:16 15.11.2022

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області

Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області «Позашкілля — інтегруюча ланка в системі освіти. Важливо, щоб вихованці закладів позашкільної освіти зростали в доброчесному середовищі. Академічна доброчесність — це, передусім, про етичні та ціннісні взаємини між педагогами, вихованцями, їх батьками та адміністрацією», — зазначив Юрій Кращенко, начальник Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області, під час відкриття онлайн-семінару з розбудови академічної доброчесності, який відбувся 10 листопада 2022 року з нагоди Всесвітнього дня якості.

08:04 11.11.2022

Онлайн-діалог з керівниками закладів освіти

           Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради 9 листопада 2022 року відбувся онлайн-діалог з керівниками закладів освіти, головами атестаційних комісій І та ІІ рівня та педагогічними працівниками на тему «Атестація 2022-2023 в запитаннях і відповідях». Всі проблемні питання отримали глибокий аналіз і докладні роз'яснення. Дякуємо за високопрофесійну консультацію Ользі Сутулі

08:14 10.11.2022

День української писемності

        9 листопада в Україні відзначають День української писемності. Це день, коли традиційно всі українці пишіть радіодиктант єдності, щоб перевірити свою грамотність і відчути єднання з усім народом. Адже наша мова є надзвичайно гарною та милозвучною, недарма ж її називають "солов'їною".

14:42 09.11.2022

Онлайн нарада в закладах загальної середньої освіти

            08.11.2022 керівники закладів загальної середньої освіти Карлівської громади взяли участь в онлайн нараді, яку проводив Департамент освіти і науки облвійськадміністрації, з питань переведення документообігу в закладах загальної середньої освіти на електронну форму відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України. У керівників закладів освіти нашої громади виникло багато питань, які успішно було розглянуто і узгоджено разом з начальником відділу освіти, молоді та спорту Вірою Бабич.

07:58 09.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень