A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Попівський ліцей №1 вітає з Днем міста нашу Карлівку

            Попівський ліцей №1 вітає з Днем міста нашу Карлівку і бажаємо, щоб тут завжди був мир і свято, щоб цей куточок планети був місцем для щасливих зустрічей і радісних подій, щоб наше місто завжди процвітало і кожному дарувало добру надію на виконання заповітної мрії.

10:06 21.09.2022

З Днем міста!

Дорогі краяни! Відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради щиро вітає вас з Днем міста! Миру, злагоди, спокою у кожну домівку! Нехай цей затишний куточок нашої планети приносить кожному з вас щастя і радість, любов і успіх, удачу і надію. Разом ми переможем!

14:14 20.09.2022

Всесвітній день прибирання в Максимівському ліцеї

        Максимівський ліцей долучається до міжнародної акції до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day". Українці із міст і містечок, сіл та селищ об'єднуються заради досягнення спільної мети -порятунку планети від сміття.

08:25 19.09.2022

Мир в Україні очима дітей

                Діти ліцею малювали МИР. Юні таланти палко й щиро мріють про перемогу. Свої думки, почуття та любов до України втілили в живописних малюнках Савран Михайло (3-А клас), Коробка Софія (3-Б клас), Шенгер Софія (2-А клас), Шостак Анастасія (4-А клас), Коншин Максим, Прокоп’єва Валерія (4-Б клас), Трохименко Анастасія, Близнюк Єва (5-Б клас), Петренко Олександра, Кузьмич Тетяна, Лебідько Марія, Фурман Марія (6-Аклас), Коншин Костянтин, Штепа Єгор (6-Б клас), Ляпота Анастасія, Дробець Аїда (7-А клас), Литвинко Анастасія, Желдак Іван (8-А клас), Медяник Юлія (8-Б клас).

07:56 16.09.2022

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні

        Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Тому працівники нашого ліцею об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону долучаючись до проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

07:53 16.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень