A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Тренінг педагогів Карлівської та Ланнівської громад

         Осінні канікули 2022 проводимо з користю. І педагоги Карлівської та Ланнівської громад долучилися до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності. 25 жовтня провели тренінг, на якому розвивали свою новинну грамотність, створювали сенсаційні маніпулятивні заголовки, пам'ятки для пересічних громадян про маркери маніпуляцій, розбиралися з небезпеками кібербулінгу і побували в кращій школі тролів.

08:07 27.10.2022

Допомога для наших захисників

         Усім мирного неба! Хочеться подякувати колективу Карлівського ліцею № 3, за надану допомогу для наших захисників! Від нашого Волонтерського Об'єднання Карлівщини,"Допомогти може кожен" низький вам уклін за вашу підтримку і людяність , за вашу щирість і віру в Перемогу!!! Ваша підтримка безцінна!!!

08:05 24.10.2022

Конкурс "Учитель року 2023"

Всеукраїнський конкурс "Учитель року - 2023" пройде у номінаціях "Захист України", "Основи здоров'я", "Початкова освіта", "Фізична культура" (наказ МОН від 19.10.22 N 930).

08:47 21.10.2022

Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молодібоду "За нашу свободу" Карлівський ліцей №4

            Вітаємо переможця обласного відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу"! Чижа Вадима – учня 7 класу нашого освітнього закладу, який здобув диплом ІII ступеня в середній віковій категорії ( учитель Клименко Світлана Петрівна).

08:26 19.10.2022

Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» Карлівський ліцей №1

Карлівський ліцей1         Вітаємо переможицю обласного відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу"!! — Верету Вікторію – ученицю 9-А класу, Карлівського ліцею №1, вона здобула диплом ІІ ступеня в середній віковій категорії.

08:22 19.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень