A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

День Гідності та свободи в Максимівській гімназії

"Україна - територія Гідності та свободи" під такою темою сьогодні відзначали в нашому закладі 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни і усього світу.

08:55 22.11.2023

День Гідності та Свободи в Карлівському ліцеї №1

З Днем Гідності та Свободи! Кожен із нас - частка України, а разом ми рушійна сила для змін на краще. Ми свято віримо в щасливе майбутнє Української держави. Дякуємо кожному захиснику, хто відстоює незалежність України, її демократичні цінності, права й свободу людини. Слава Україні! Героям слава!

08:50 22.11.2023

День Гідності та Свободи в Карлівському ліцеї імені Ніни Герасименко

Спільнота Карлівського ліцею імені Ніни Герасименко приєднується до усіх вітань від дітей та дорослих із Всесвітнім Днем Гідності та Свободи! У цей день дякуємо усім, хто відстоював нашу гідність та свободу і нині захищає їх. Ми закликаємо усіх і кожного вдуматись у слова: ГІДНІСТЬ, СВОБОДА. І нехай кожен буде гідним свого роду, свого імені, своїх думок та вчинків, своєї країни! Миру, добробуту, перемоги!

16:17 21.11.2023

Онлайн-конкурсу учнівської та студентської творчості "Діти майбутнього - 2023"

     Підбито підсумки онлайн-конкурсу учнівської та студентської творчості "Діти майбутнього - 2023". Щиро вітаємо наших переможців: ученицю 9-А класу Софію Світлик (диплом І ступеня в номінації «Декламація»), ученицю 7-А класу Аню Бойченко (диплом ІІ ступеня в номінації «Декламація»), колектив дев’ятикласників (диплом ІІІ ступеня в номінації «Вокал» за проєкт «Звучімо національно! Говорімо українською!»)

13:26 21.11.2023

Флешмоб-руханка "Черепаха"

Наша весела Флешмоб-руханка "Черепаха" в рамках проєкту "Шкільні ліги Полтавщини"Наша весела Флешмоб-руханка "Черепаха" в рамках проєкту "Шкільні ліги Полтавщини"

08:16 21.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень