A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

НОВИНИ

Всесвітній День Гідності та Свободи в Карлівському ліцеї імені Ніни Герасименко

Дякуємо EdCamp Ukraine за цікаве навчання, завдяки якому наш ліцей вперше в новому масштабному форматі провів Всесвітній День Гідності та Свободи. Ми раді, що шлях від вебінару до реалізаціі ідей був легким , завдяки вашій підтримці. Готові ділитися результатом! Розпочавши тиждень Гідності заходом для старшокласників, передали естафету молодшим, діти пройшлися зупинками, на яких глибше занурилися в поняття «Гідність», спільно створювали фото-відеовітання, малювали малюнки та навіть організували виставку.Творчо підійшли до запису привітання британським школярам. На малюнках зобразили також бачення нової школи, яка виховує гідність. Дякую вчителям, які долучилися до організації свята, разом ми сила!

08:13 24.11.2023

Олімпіада з англійської мови на платформі "На урок ".

Учні Попівської гімназії №2 взяли участь у інтернет - олімпіаді з англійської мови на платформі "На урок ". Здобули перемогу, отримавши Дипломи І, ІІ ,ІІІ ступенів, а також отримали сертифікати за участь у олімпіаді.

15:47 23.11.2023

Безпілотні літальні апарати

Спеціаліст відділу освіти Олексій Ляшенко поділився із старшокласниками нашого закладу знаннями про безпілотні літальні апарати, розповів про будову дронів, їх технічне обслуговування та аеродинаміку. Учнівство старшої ланки спробувало себе в ролі оператора безпілотника. Усім сподобалося побувати за пультом дрона.

15:44 23.11.2023

Переможці IX обласного конкурсу відеороликів, презентацій та буктрейлерів

Вітаємо переможця IX обласного конкурсу відеороликів, презентацій та буктрейлерів ученицю 11 класу Тютюнник Софію із II місцем у номінації "Відеоролики та презентації на власні поетичні та прозові твори". Твір "Душа".

08:21 23.11.2023

День гідності та свободи в Попівській гімназії №2

Що таке гідність і свобода, важко пояснити маленькій дитині. Тому першокласники знайомилися з цими складними поняттями, переглянувши навчальне відео "День гідності та свободи". Дуже цікаво було грати дітям у гру "Гідні вчинки". Та головне, що зрозуміли діти - українці борються за те, щоб жити у країні гідних і вільних людей. І Україна неодмінно переможе!

16:24 22.11.2023

Допомога українським захисникам

Учні 2 класу Карлівського ліцею №3 активно долучаються до допомоги українським захисникам. Діти зібрали та передали чай та теплі шкарпетки для воїнів, які захищають нашу рідну землю.

09:05 22.11.2023

Малюнки до Дня Гідністі та Свободи

Намалювати Гідність та Свободу не просто, адже ці слова мають особливо глибокий зміст для нас українців. Наші діти креативно вирішили це завдання, і радо сприйняли ініціативу Аліни Вікторівни про створення виставки до 21 листопада – Дня Гідності та Свободи. Композиції і змістовні, і красиві, в різних техніках виконані. На експозиції здебільшого представлені роботи початкових і середніх класів. А старшокласники допомогли естетично розмістити малюнки. Бажаємо всім успіхів у наступних творчих заходах! А їх попереду чимало…

09:02 22.11.2023

День Гідності та Свободи в опорноу закладі "Карлівський ліцей №4"

Людина честі, гідна людина – та, яка робить корисні справи, є патріотом своєї держави, вона чесна, справедлива, розсудлива й завжди чинить совісно. Сьогодні учні 10 класу, розглянувши основні принципи гідності створили плакат " Гідність" Людина честі, гідна людина – та, яка робить корисні справи, є патріотом своєї держави, вона чесна, справедлива, розсудлива й завжди чинить совісно. Сьогодні учні 10 класу, розглянувши основні принципи гідності створили плакат " Гідність"

08:58 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень