A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Спорт

Змагання з футболу.

       06 та 07 квітня 2023 року у м. Карлівка, з дотриманням  правового режиму воєнного стану,  були проведені змагання з футболу для відбору учнів на чемпіонат Полтавської області. Кращі гравці будуть захищати честь школярів Карлівської територіальної громади з 19.04. 2023 – 21.04.2023р. в м.Кобеляки.

08:48 10.04.2023

Турнір з волейболу

     23.03.2023 року на базі ліцею ім. Н. Герасименко було проведено турнір з волейболу серед юнаків та дівчат. В турнірі взяли участь команди Карлівської,  Чутівської та Кошманівської дитячо – юнацьких спортивних шкіл. Учасники змагань були добре підготовлені. Захід пройшов на високому рівні. Приємно було спостерігати за дітьми, які показали свою майстерність, характер та жагу до Перемоги.  За підсумками змагань серед дівчат, перше місце здобули вихованки дитячо – юнацької спортивної школи Карлівської міської ради.

14:21 27.03.2023

Змагання з міні – футболу

           23 березня 2023 року у м.Карлівка,  з дотриманням  правового режиму воєнного стану,   були проведені  змагання з міні – футболу  серед вихованців Карлівської та Чутівської  дитячо – юнацьких спортивних шкіл . Команди грали у двох підгрупах (старша та молодша).

14:19 27.03.2023

Гімназіада школярів Карлівської ТГ

03 березня на базі Карлівського ліцею ім.Н.Герасименко відбулася Гімназіада школярів Карлівської ТГ. В змаганнях приймали участь 4 команди школярів із Карлівської ТГ і запрошені команди школярів Ланнівської ТГ та Мартинівської ТГ.

11:16 09.03.2023

Змагання з волейболу серед юнаків та дівчат в залік Гімназіади школярів  Карлівської територіальної громади

 2 лютого 2023 року на базі Карлівського ліцею імені Н. Герасименко  Карлівської міської ради відбулися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат в залік Гімназіади школярів  Карлівської територіальної громади. На змагання були запрошені  команди із Мартинівської територіальної громади та Ланнівської територіальної громади. Всього приймало участь 10 команд ( 6 команд юнаків і 4 команди дівчат). Всі команди були добре підготовлені.

13:59 03.02.2023

Гімназіада

       Нещодавно відбулася V Гімназіада серед школярів Карлівської громади. Одним з видів програми V Гімназіади є футбол.  В змаганнях з футболу брали участь команди Карлівського ліцею №1, Карлівського ліцею №3, Карлівського ліцею імені Н. Герасименко, Карлівського ліцею №4. Учасники, і глядачі отримали задоволення від  гри,  бо вона була напруженою, але дуже цікавою. Юні футболісти проявляли  себе достойно, показали свої вміння та спортивний характер. Всі команди були добре підготовлені. У фіналі зустрілися команди Карлівського ліцею №3 та Карлівського ліцею імені Н. Герасименко. Гра була дуже напруженою, та в основний час переможця виявити не змогли (0:0). Свою майстерність хлопці з Карлівського ліцею імені Н.Герасименко показали в серії післяматчевих пенальті, де з рахунком 2:0 перемогли команду Карлівського ліцею №3, та одержали перемогу в Гімназіаді. 

11:33 08.12.2022

Чемпіонат з волейболу

       Нещодавно на території Карлівської громади відбувся Чемпіонат Полтавської області з волейболу серед команд  дитячо – юнацьких спортивних шкіл системи освіти. Змагання проходили на базі ліцею імені Н. Герасименко. Срібними призерами стала команда Карлівської дитячо – юнацької спортивної школи. До складу команди входять: Наконечний Ярослав, Заїдов Адалят, Марганія Давид, Кудільчак Микита, Масовець Богдан, Таборовець Антон, Балецький Давид, Туренко Георгій, Зяблов Єгор. Команду готували тренери – викладачі з волейболу Саїн О. М. та Завада О.О..

11:30 08.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень