A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Організація харчування у закладах освіти

Дата: 15.10.2025 08:10
Кількість переглядів: 5

 Уряд вніс зміни до норм і Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затверджених постановою №305 від 24.03.2021

Зміни адаптують норми і Порядок організації харчування до умов воєнного стану, зокрема:

 визначають рекомендований перелік і норми споживання харчових продуктів для школярів, педагогічного та іншого персоналу у разі перебування в укритті;

 на період перебування в укритті, як виняток, дозволяють не дотримуватися у повному обсязі норм споживання основних груп харчових продуктів та меню;

 дозволяють на час дії воєнного стану та у разі перебування в укриттях замінювати гаряче харчування готовими харчовими продуктами;

врегульовують створення в укриттях запасу води та харчових продуктів, у тому числі тривалого зберігання (не менше ніж на 48 годин безперервного перебування);

 дозволяють списання продуктів або страв, непридатних до використання або вживання, зокрема внаслідок впливу обставин воєнного стану, та покладають на бракеражну комісію повноваження приймати рішення щодо подальшого використання або списання продуктів;

 визначають порядок організації харчування у захисних спорудах, вимоги до облаштування відповідних зон тощо.

Окрім цього, у документі уточнено деякі норми харчування та вимоги до облаштування зон харчоблока за технологічними моделями та передбачено інші зміни.

 Вже готуємо для вас розлогий аналіз змін!

 Детальніше за посиланням: http://bit.ly/4hdzsaM

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень