A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Рубрика "Освітні лідери Карлівської громади " Овчаренко Ірина Петрівна

Дата: 16.08.2024 13:07
Кількість переглядів: 7

Продовжуєм рубрику "Освітні лідери Карлівської громади "

#освітнілідериКарлівськоїгромади

Знайомтесь: Карлівський ліцей ім. Н.Герасименко та його представники

Сучасний учитель - це учитель, який надихає, окрилює, мотивує. Саме такою є Овчаренко Ірина Петрівна, учитель української мови та літератури Карлівського ліцею імені Ніни Герасименко. Педагог, яка через залучення учнів до проєктів, конкурсів, олімпіад, флешмобів, творчих завдань формує патріотичні цінності, творчі здібності та лідерські якості учнів, що необхідні їм для успішного життя. Педагог за покликанням, вона творчо й уміло впроваджує в практику все цінне й передове, що поліпшує освітній процес, робить його сучасним і результативним.

Приділяє велику увагу розвитку обдарованостей дітей. Серед її учнів – переможці не лише районних і обласних етапів олімпіад та конкурсів, а й ІV етапу Веукраїнської олімпіади з української мови та літератури, Всеукраїнського фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймося за нове життя!», Всеукраїнського онлайн-конкурсу «Діти майбутнього». За останні два роки Ірина Петрівна залучила до конкурсів у форматі онлайн близько ста школярів.

Педагог поширює свій педагогічний досвід, була переможцем Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу. Матеріали вчителя розміщені на Вернісажі розробок навчальних матеріалів «Сучасний цифровий урок».

Ірина Петрівна допомагає дітям формувати комунікативні навички та розвивати надзвичайно важливі вміння для сьогодення: робота в команді, знаходження вдалих рішень, постановка цілей та їх досягнення.

Педагог вважає, що головною рушійною силою, яка допомагає їй все реалізувати як учителю, є любов. Любов до професії, любов до дітей, любов до життя. А ще – віра в учнів, віра в ЗСУ та нашу перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень