A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Рубрика "Освітні лідери Карлівської громади " Ворок Наталія Олександрівна

Дата: 13.08.2024 13:19
Кількість переглядів: 9

Продовжуєм рубрику "Освітні лідери Карлівської громади "

#освітнілідериКарлівськоїгромади

Знайомтесь: Опорний заклад "Карлівський ліцей #4 "та його представники

Наталія Олександрівна Ворок – учитель початкових класів Карлівського ліцею №4.

Наталія Олександрівна – це сучасний педагог, який завжди прагне до досконалості. Вона невпинно розвивається та здобуває нові знання, щоб забезпечити своїм учням найкращі можливості для навчання.

Для вчительки головне у професії педагога - «ПІДНЯТИСЯ до рівня дитини», розгледіти у кожному учневі й у кожній учениці щось індивідуальне, креативне, неповторне. Наталія Олександрівна, тісно співпрацюючи з батьками, не просто вчить дітей, а й надихає їх на нові відкриття та допомагає їм розкривати свої таланти.

Її відданість справі, постійне самовдосконалення та щира любов до дітей стимулюють пізнавальну активність учнів, викликають позитивні емоції у процесі навчальної діяльності, сприяють розвитку особистості.

Наталія Олександрівна є лауреатом обласного конкурсу "Учитель року", що підтверджує її високий професійний рівень та відданість своїй справі. Її уроки завжди наповнені творчістю та інтерактивністю, завдяки чому діти із задоволенням засвоюють нові знання.

Вчителька успішно пройшла сертифікацію Українського центру оцінювання якості освіти. Такий результат став можливим завдяки постійній роботі над собою, прагненню до нових знань і готовності адаптуватися до змін у сучасному освітянському просторі.

Педагогиня є регіональним тренером НУШ, вона пройшла багатогодинну тренінгову підготовку, яку ініціювало Міністерство освіти і науки України. Як тренер НУШ ділиться своїм досвідом, ідеями, освітніми технологіям з колегами, допомагаючи їм впроваджувати інновації в освіті та розкрити власний потенціал.

Наталія Олександрівна є експертом із вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації вчителів початкової школи. Це говорить про її невтомну працю, високі стандарти та професіоналізм.

Вчителька також є супервізором, допомагаючи вчителям долати професійні труднощі, протидіяти стресу, запобігати професійному вигоранню та зміцнювати позитивну самооцінку.

Є сертифікованим викладачем програми СЕЕН (соціально-емоційне та етичне навчання).

Та головне для Наталії Олександрівни - прагнення, щоб її учні завжди йшли до школи із задоволенням, здобували знання із натхненням, мислили критично, вміли приймати самостійні рішення, нести відповідальність за свої вчинки та наслідки, могли відстояти власну думку, застосовували знання у життєвих ситуаціях, були здоровими та активними, були відкритими, щирими, справжніми людьми.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень