A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Рубрика "Освітні лідери Карлівської громади " Хоменко Оксана Володимирівна

Дата: 08.08.2024 08:34
Кількість переглядів: 12

Продовжуєм рубрику "Освітні лідери Карлівської громади "

#освітнілідериКарлівськоїгромади

Знайомтесь:Опорний закклад "Карлівський ліцей #4" та його представники

Хоменко Оксана Володимирівна, заступник директора з виховної роботи, учитель англійської мови Опорного закладу “Карлівський ліцей 4”.Педагог, який постійно в русі, вдосконалюється сама і прагне допомогти іншим.

Талановитий, творчий, відповідальний, сучасний і неординарний учитель, який формує креативну особистість, упроваджує інноваційні технології. Завдяки чудовим організаторським здібностям,

плідно співпрацює з вихованцями та колегами.

Її прагнення до нового - приклад для наслідування.

Завдяки своїй наполегливій праці Оксана Володимирівна здобула безліч нагород та відзнак, прийняла участь у різноманітних освітніх і виховних проєктах.

У 2022 ррці була співмодератор літнього мовного онлайн табору Go Camp, де ліцеїсти мали змогу розвивати мовні навички з англійської мови з волонтером із Бразилії Сільвіно.

Педагог є ініціатором участі нашого ліцею у акції flowers4school у 2023 та 2024 роках.

З кінця 2022 року учитель є учасником американсько-українського проєкту SELO для вчителів. А з 2023 року модератором двох учнівський груп цього ж проєкту,

Також є адміністратором групи для модераторів даного проєкту в Telegram.

У 2023 році у проєкті SELO її учениці стали лауреатами американського конкурсу есе "Що для мене Україна?

і були відзначені грошовими

винагородами.

У 2024 році її учні прийняли участь в американському конкурсі із написання казки англійською мовою

і знову стали лауреатами та

отримали грошові винагороди.

У 2023 році ліцей підписав угоду про співпрацю із американською некомерційною благодійною організацією "Українські культурні ініціативи" та проєктом SELO.

У 2023 році учасники проєкту SELO та Оксана Володимирівна отримали лист-подяку за активну участь у проєкті від засновниці Інни Головахи.

У 2023 році про наших учнів-лауреатів написана стаття у газеті “Вашингтон пост.”

У 2022 році учні нашого ліцею брали участь в американському конкурсі малюнків від проєкту SELO. У США видано книгу “З Україною в серці” , в якій розміщено малюнки наших вихованців. .А сама книга була презентована в Конгресі США.

У 2023 році учні Оксани Володимирівни стали переможцями обласного конкурсу для учнівської молоді "Англійський кінематограф" (ІІІ місце).

У 2023 педагог стала сертифікованим викладачем програми СЕЕН (соціально-емоційне та етичне навчання).

У 2023 та 2024 роках її учніі стали лауреатами та переможцями шкільного етапу загальноєвропейських змагань з фінансової грамотності European Money Quiz .

У 2023 році Оксана Володимирівна, одна з перших в Україні, пройшла курси із викладання фінансової грамотності. Вона є учасником робочої групи при Національному Банку України із впровадження фінансової грамотності серед учнів освітніх закладів України.

У 2023 році учениця ліцею стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу англомовних есе при Острозькій Академії.

Педагог є ініціатором участі вихованців у Міжнародній акції до Всесвітнього дня прибирання. Наш заклад зайняв ІІІ місце серед учасників із цифрового прибирання.

Її учні здобули дипломи Іі та ІІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі " НМТ з англійської мови: Survival Guide" 2023 рік.

Диплом І ступеня здобули ліцеїсти в обласному конкурсі "Полтавський молодіжний фестиваль реклами" у номінації друкована реклама 2023.

Оксана Володимирівна

є ініціатором участі вихованців в усіх заходах, організованих Українською федераціїєю "Спорт заради розвитку". На початку 2024 року наш ліцей отримав "Золоту відзнаку ".

Має переможців та учасників обласного конкурсу "Самоврядування очима дітей"

Разом із учителем фізкультури є активним учасником Всеукраїнського проєкту "Ігри для всіх".

У 2024 році її вихованка стала переможницею Всеукраїнського конкурсу на краще україномовне відео для You Tube "Ми -Українці".

Оксана Володимирівна була

учасником конференції English Language Teachers Online Conference від Oxford University Press 2024, учасником освітнього онлайн-форуму "Розвиток soft skills у сучасній школі: інструменти, методики, досвіди" 2024.

Педагог є учасником американського проєкту із обміну досвідом вчителів та викладачів від Childhood Education International, Centre for Professional Learning, Regional Language Office (US department of state) та US Embassy in Kyiv.

У 2023 році вчитель брала участь в українсько-канадському проєкті "Літній гінститут" у Львові.

Педагог є сертифікованим викладачем програми "Розвиток громадянської компетенції через роботу учнівського самоврядування".

У липні 2024 року взяла участь у польсько-українській зустрічі "Сватка", яка проходила в Польщі. Наш ліцей тепер має польську школу-партнера із Варшави.

Працювати з такою людиною, одне задоволення!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень