A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Рубрика "Освітні лідери Карлівської громади " Земфіра Вікторівна Савенкова

Дата: 18.07.2024 09:17
Кількість переглядів: 26

Продовжуєм рубрику "Освітні лідери Карлівської громади "

#освітнілідериКарлівськоїгромади

Знайомтесь: Попівська гімназія #1 та її представники.

Земфіра Вікторівна Савенкова працює вчителем іноземної мови у Попівській гімназії №1 з 1997 року. З 2005 здобувала фах референта-перекладача у Харківському гуманітарному університеті «НУА».

Земфіра Вікторівна спеціаліст вищої категорії, «старший учитель», досконало володіє інноваційними освітніми методиками та технологіями, активної використовує та поширює в освітньому середовищі. Педагог уміло організовує навчальне співробітництво, формує у школярів уміння та бажання здобувати знання, ставитися до навчання як до серйозної, відповідальної та наполегливої праці.

Земфіра Вікторівна уміло застосовує технології дистанційного навчання, які є одним з найперспективніших способів отримання нових знань під час воєнного стану, коли учні не можуть відвідувати освітній заклад у звичайному режимі. Разом з учнями вона опанувала метод «блогера», коли учні знімали відео, на якому вони читали вірші або тексти. Використовує сервіси «Liveworksheets», «Wizer me», «LearningApps», «Wordwall», «Quizlet». Учитель розробляє тести для перевірки знань учнів на платформах «На урок», «Всеосвіта».

Педагог систематично підвищує свій фаховий рівень, займається самоосвітою: переглядає вебінари, бере участь у конференціях , онлайн тренінгах.

Велику увагу приділяє позакласній роботі з іноземної мови. В освітньому закладі стали традиційними інтелектуальні ігри, свято «Halloween», Thanksgiving Day, Christmas, St Valentine’s Day, День європейських мов та ін. З 2014 року через співпрацю з Українським між університетським науково-дослідницьким шекспірівським центром Класичного приватного університету м.Запоріжжя на базі Попівського НВК №1 під керівництвом Земфіри Вікторівни реалізується інтелектуально-культурний проект «Дні Шекспіра в Україні».

Із 2015 року по 2022 рік під керівництвом педагога працював шкільний мовний табір, де учні оздоровлювалися та удосконалювали знання з англійської мови.

Учні Попівської гімназії №1 активно беруть участь у Всеукраїнській інтернет олімпіаді «На урок». У 2023-2024 навчальному році 2 учні отримали диплом ІІІ ступеня (Щербак Мирослав та Бабич Кирило – учні 6 класу) та учениця 5 класу Королех Анна отримала диплом І ступеня.

За сумлінну працю та високий професіоналізм, педагогічну майстерність Савенкова Земфіра Вікторівна неодноразово нагороджена дипломами, грамотами, подяками. Але найбільшою нагородою для неї є любов дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень