A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Рубрика "Освітні лідери Карлівської громади " Павлюк Світлана Олександрівна

Дата: 15.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 14

Продовжуєм рубрику "Освітні лідери Карлівської громади "

#освітнілідериКарлівськоїгромади

Павлюк Світлана Олександрівна

Посада, яку займає учитель фізичної культури та інформатики.

Освіта Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка.

Фах вчитель математики, інформатики.

Місце роботи Попівська гімназія №2 Карлівської міської ради.

Стаж роботи 10 років.

Кваліфікаційна категорія, звання

друга кваліфікаційна категорія.

Світлана Олександрівна прогресивний, сучасний педагог. Вміє сама - навчає інших. Заохочує та стимулює до навчання своїм особистим прикладом.

10 рудня 2023 року взяла участь в 46 обласних змаганнях зі спортивного туризму та спортивного орієнтування серед працівників освіти і науки Полтавщини на базі Карлівського ліцею №3. Результати: І місце в особисто-командних змаганнях, І місце в командних змаганнях зв’язок на дистанції І класу «Смуга перешкод».

21 грудня 2023 року команда закладу взяла участь в Гімназіаді школярів з баскетболу серед збірних команд закладів загальної середньої освіти Карлівської міської громади. Результат: ІІ місце команда юнаків.

13 лютого 2024 року команда закладу взяла участь в Територіальному етапі Всеукраїнської шкільної ліги «ПЛІЧ О ПЛІЧ». Команда дівчат посіла ІІ місце з волейболу.

27 лютого 2024 року разом зі своїми вихованцями взяла участь в V Гімназіаді школярів серед ЗЗСО Карлівської міської громади з волейболу. Результати: команда дівчат – І місце, команда – ІІІ місце.

6 березня 2024 року команда закладу взяла участь в змаганнях із настільного тенісу, шашок та шахів між школярами Карлівської міської громади в рамках проєкту «Шкільні ліги Полтавщини». Результат – ІІ місце з настільного тенісу Зубко Діана, учениця 6 класу.

3 квітня 2024 року разом зі своїми вихованцями взяла участь в семінарі-практикумі зі спортивного туризму для учнів ЗЗСО Карлівської громади на базі Карлівського ліцею №3.

21 квітня 2024 року взяла участь від Карлівської міської громади в особисто-командному Чемпіонаті Полтавської області зі спортивного орієнтування, зайняла ІІІ місце.

У якості судді брала участь в відкритій першості Карлівського ліцею №3 з пішохідного туризму в приміщеннях «Золотий карабін» у залік 25 туристського кубку Полтавщини серед учнівської та студентської молоді (27.10.2023) та 58 відкритому Чемпіонаті Полтавської області з пішохідного туризму в с.Розсошенці Щербанівської сільської ради Полтавського району (07.06.2024).

Вихованці закладу взяли участь в міському етапі конкурсу «Космічні фантазії». Результати: Кравченко Дмитро, учень 7 класу, І місце в номінації «Комп’ютерна графіка», Білий Станіслав, учень 7 класу, ІІ місце в номінації «Комп’ютерна графіка», Дзюбич Олексій, учень 9 класу, ІІ місце в номінації «Комп’ютерна графіка», Лозова Кіра, учениця 6 класу, ІІ місце в номінації «Комп’ютерна графіка», Павлюк Ольга, учениця 2 класу, ІІ місце в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво».

Посилання на презентацію https://docs.google.com/.../1Z.../edit...

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень