A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Поточний ремонт підлоги (покривання підлоги плиткою) в споруді цивільного захисту (укритті) Карлівського ліцею

Дата: 09.07.2024 11:07
Кількість переглядів: 22

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної

вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1

Назва предмета закупівлі

Поточний ремонт підлоги (покривання підлоги плиткою) в споруді цивільного захисту (укритті) Карлівського ліцею ім. Н.Герасименко, що знаходиться за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, м. Карлівка, вул. Гімназична,2, згідно коду ДК 021:2015 45430000-0 Покривання підлоги та стін, за процедурою «Відкриті торги з особливостями»

(ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-09-001895-a)

2

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до чинного законодавства, поточний ремонт дозволить здійснювати захист всіх учасників освітнього процесу. Необхідність проведення даного виду робіт зумовлена потребою ефективного використання вказаного приміщення для потреб захисту учасників освітнього процесу та заходів з продовження терміну експлуатації будівлі навчального закладу.

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі – технічні та якісні вимоги до предмета закупівлі визначена у Додатку 4 до тендерної документації по процедурі відкриті торги з особливостями на закупівлю Послуги.

Термін (строк) надання Послуги — з дати укладання договору по 31 серпня 2024 року

3

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено після проведення попередніх ринкових консультацій з метою аналізу ринку, шляхом отримання інформації (комерційних пропозицій) від суб’єктів господарювання, які можуть бути потенційними учасниками закупівлі та з урахуванням потреб на 2024 рік.

Розмір бюджетного призначення (згідно з  тимчасовим кошторисом на 9 місяців 2024 року) на закупівлю послуг з поточного ремонту  підлоги (укладання підлоги плиткою) в споруді цивільного захисту (укритті) складає
300 000,00 грн.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень