A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Чергове засідання Робочої групи з питань розвитку шкільної мережі

Дата: 07.06.2024 11:54
Кількість переглядів: 16

У Карлівській громаді відбулося чергове засідання Робочої групи з питань розвитку шкільної мережі, у роботі якого взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Карлівської міської ради Юрій Ткачов, начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич та директор Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради Полтавської області Ольга Сутула. Захід відбувся у рамках громадського обговорення «Реформи профільної середньої освіти».

Нагальним питанням для обговорення робочої групи стало питання створення Карлівського академічного ліцею, у якому з 1 вересня 2027 року профільну середню освіту здобуватимуть учні 10-11-х, а з 2028 року і 12-х класів громади. Ліцей стане закладом для ефективного навчання старшокласників та забезпечуватиме вибір профілів і поглиблене вивчення предметів з метою підготовки до вступу у вищі навчальні заклади.

Були висловлені слушні думки щодо необхідності здійснення реорганізації та перепрофілювання закладів освіти громади із урахуванням інтересів як майбутніх ліцеїстів, так і учнів 1-9-х класів.

Підсумком обговорення освітянами плану розвитку шкільної мережі стало рішення щодо визначення і погодження приміщення для майбутнього Карлівського академічного ліцею. Цей заклад запропоновано розмістити в будівлі теперішнього Карлівського ліцею №4.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень