A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Фінансове забезпечення закладів освіти та відділу освіти, молоді та спорту

Дата: 30.05.2024 08:52
Кількість переглядів: 13

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткачов провели робочу нараду з відділом освіти, молоді та спорту.

Обговорено фінансове забезпечення закладів освіти та відділу освіти, молоді та спорту у ІІ кварталі 2024 року. Зазначено, що захищені видатки (заробітна плата, харчування, оплата енергоносіїв) забезпечено в повному обсязі.

Начальник відділу освіти Віра Бабич порушила питання щодо необхідності придбання нового шкільного автобуса для підвезення учнів Карлівського ліцею №1 та ліцею ім. Н.Герасименко до місця навчання та в зворотному напрямку, а також у капітальному ремонті або заміні шкільного автобуса Попівської гімназії № 1.

Крім того, було обговорено потреба у грошових коштах на проведення ремонтних робіт у літній період по кожному закладу освіти громади.

Також, спеціалістами відділу надано пропозиції та конструктивне бачення освітньої мережі Карлівської міської ради до 2027 року, в тому числі щодо профільного ліцею громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень