A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Психологічний тренінг

Дата: 15.04.2024 08:14
Кількість переглядів: 8

11.04.2024 року на базі Карлівського ліцею №3 відбувся психологічний тренінг. Цей тренінг був надзвичайно актуальним та корисним для всіх педагогів, які сьогодні працюють в умовах війни. Психологині проєкту "Зупинка: Я" - Ольга Шишкіна, Яніна Шабанова та Ольга Гуляєва - продемонстрували високий рівень професіоналізму та знань.

Тренінг був побудований таким чином, щоб максимально залучити учасників до роботи. Особливо цінною була інформація про те, як розпізнавати ознаки синдрому вигорання та як йому запобігти. Психологині також поділилися з нами практичними методиками самодопомоги, які можна використовувати в повсякденному житті.

Педагоги Карлівського ліцею №3 отримали знання та навички, які допоможуть зберегти своє психічне здоров'я та продовжувати працювати з учнями навіть в таких складних умовах.

Щиро вдячні:

Організаторам тренінгу та КУ" Карлівський ІРЦ" (Непораді Ірині) за те, що вони подбали про те, щоб він відбувся на високому рівні.

Психологиням проєкту "Зупинка: Я" за їхню професійність, знання та щире бажання допомогти педагогам.

Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) "Актуально в часі війни: профілактика синдрому вигорання педагогів"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень